Bestuursvergadering CDA Huizen

A.s. donderdag 5 november komen we met het bestuur van CDA Huizen bij elkaar om de kandidatenlijst alsmede over het programma en de 100 amendementen die er zijn ingediend door de leden te bespreken. Heb er veel zin in! Het is deze maanden in verband met de gemeenteraadsverkiezingen erg druk, maar een vergadering meer of minder maakt niet uit. Na de bestuursvergadering worden de stukken verstuurd worden naar de leden van CDA Huizen zodat zij ze op tijd hebben voor de algemene ledenvergadering die op 30 november wordt gehouden.

Afgelopen week was de fractie van CDA Huizen ook nog in het nieuws omdat er een initiatiefvoorstel ‘Allemaal meedoen!’ is ingediend die door de voltallige gemeenteraad is aangenomen.

, , ,

Over Ruben Woudsma

In het dagelijks leven werkzaam als IT Specialist (Test manager, scrum master of product owner). Daarnaast ben ik actief als raadslid namens voor het CDA in de gemeente Huizen. Ook actief in de protestantse kerk te Huizen, in het bestuur van kinderboerderij Huizen en lid van de identiteitscommissie PCBS De Parel.
Nog geen reacties.

Geef een reactie