Commissie- en gemeenteraadsvergadering Huizen als agenda?

In de gemeenteraadsvergadering van afgelopen donderdag 30 september is het nieuwe vergaderschema vastgesteld voor de commissie- en raadsvergaderingen voor 2011. Aangezien ik behoefte heb om zo’n agenda ook beschikbaar te hebben op mijn mobiel, werk en privé zocht ik naar een service waarmee je agenda’s kon delen en/of beheren.

Zelf heb ik het overzicht zoals dit is vastgesteld overgezet en geïmporteerd in een Google agenda. Via MarkThisDate.com vond ik een service om agenda’s te delen en als downloads aan te bieden. Zij bieden de mogelijkheid om je Google Calander als om te zetten naar Outlook, Apple, Hotmail, PDF, Excel, etc.  Zie het resultaat op MarkThisData.com  of maak gebruik van één van onderstaande links.

Wanneer er iemand nog suggesties of aanvullingen heb geef ze dan door als reactie op dit bericht zodat ik het alsnog kan verwerken.

Selecteer je agenda

Outlook XP/2003 (bestand eerst opslaan, daarna importeren)
Outlook 2007

Windows Vista Calendar

Apple iCal

Hotmail/Windows Live

PDF (om te printen)

Google Calendar

Netvibes

Excel document

Lotus Notes

, , , ,

Over Ruben Woudsma

In het dagelijks leven werkzaam als IT Specialist (Test manager, scrum master of product owner). Daarnaast ben ik actief als raadslid namens voor het CDA in de gemeente Huizen. Ook actief in de protestantse kerk te Huizen, in het bestuur van kinderboerderij Huizen en lid van de identiteitscommissie PCBS De Parel.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Commissie en gemeenteraadsvergaderingen 2014 gemeente Huizen - 15 november 2013

    […] het verleden heb ik een artikel die de mogelijkheid biedt om de agenda voor de commissie en gemeenteraadsvergaderingen te downloaden voor Google Agenda, iCal, etc. zodat je altijd op de hoogte bent via je eigen agenda […]

Geef een reactie