Een enerverende week

Afgelopen week waren we als gezin een midweek op vakantie naar CenterParcs het Heijderbosch. Heerlijk even ontspannen van het werk en gezellig samen genieten van elkaar als gezin. We hebben daar in de typische CenterParcs huisjes gezeten die ontworpen zijn door Jaap Bakema. Een mooie omgeving met veel bos, een subtropisch zwemparadijs, jungledome, kinderboerderij en veel meer. Helaas werd de week afgesloten met een tweetal zieke kinderen en had ikzelf ook nog last van mijn bronchiën en van een buikgriep.

Voor wat betreft de Huizer politiek ben ik wel op de hoogte gebleven doordat ik sinds enige tijd een iPhone 3GS bezit. Zo las ik dat het in memoriam van Harry Meijers op de website van CDA Huizen was geplaatst, er wellicht een conflict is in het Huizer college volgens de Gooi- en Eemlander, maar volgens het college niet (bron: RTVNH) en dat de burgemeester ziek thuis zit (bron: 6FM.nl). Er wordt inmiddels bemiddeld door Harry Borghouts. Ik wacht het af en hoop dat het bemiddelingstraject zijn vruchten af zal werden en dat alle partijen er sterker uit zullen komen.

Verder is het concept verkiezingsprogramma aan aan alle leden van CDA, afdeling Huizen verstuurd. Ben erg benieuwd hoe dit door de leden zal worden ontvangen. Het ziet er mijns inziens erg goed uit omdat het volledig herschreven is aangezien bijna alle punten uit het programma 2006-2010 zijn gehaald.

, , , ,

Over Ruben Woudsma

In het dagelijks leven werkzaam als IT Specialist (Test manager, scrum master of product owner). Daarnaast ben ik actief als raadslid namens voor het CDA in de gemeente Huizen. Ook actief in de protestantse kerk te Huizen, in het bestuur van kinderboerderij Huizen en lid van de identiteitscommissie PCBS De Parel.
Nog geen reacties.

Geef een reactie