Gezegende kerst en een liefdevol nieuwjaar

Kerstgroet 2016: Gezegende kerst en een liefdevol nieuwjaar!

Een terugkerende traditie op mijn blog zijn de jaarlijkse kerstgroeten. Na mijn kerstgroeten van 2015 had ik niet verwacht dat er in onze familie zo snel iets zou veranderen. Enkele dagen na het plaatsen van de vorige groeten overleed mijn schoonvader. Een vreemde afsluiting van 2015 waarbij we veel steun van familie en vrienden hebben ervaren. In 2016 mooie nieuwe uitdagingen opgepakt. Zowel privé, zakelijk als politiek.

Gezegende kerst en een liefdevol nieuwjaar

Deze tekst staat op de voorkant van onze kerstkaart. De kerstkaart is net zoals de voorgaande jaren één die gemaakt is met Photoshop. Elk jaar maak ik een nieuwe versie te maken waarbij ik ook iets van een oude kerstkaart meeneem. Onderstaande tekst hebben we aan de binnenkant van onze kerstkaart toevertrouwd.

De kerstboodschap van 2016 aan de binnenkant van onze kerstkaart.

Privé in 2016

Genieten van de lokale vis specialiteit in Hirthals, Denemarken.

In het afgelopen jaar hebben we privé het nodige meegemaakt. Een treurige start in januari die een nasleep heeft gehad gedurende het gehele jaar. Immers waren alle momenten de ‘eerste keer’. Tijdens onze vakanties hebben we genoten van de natuur. Winters weer op wintersport mooi weer tijdens onze zomervakantie in Denemarken.

Naast de vakanties zijn we wederom een verbouwing gestart. Het dakkapel wat we in 2014 hadden geplaatst had nog geen toegevoegde waarde. In november gestart met de verbouwing van de zolder om daar een nieuwe kamer te realiseren. Alles om ervoor te zorgen dat onze tieners thuis ieder een volwaardige slaapkamer krijgen.

Politiek in 2016

Schetsontwerp van gemeente Huizen voor Keucheniushof

Afgelopen week was een spannend jaar in Huizen. Grote projecten zijn aangepakt zoals het bekende project rondom de Keucheniusstraat in Huizen. Na tientallen jaren braakliggend te hebben gelegen komt er een einde aan deze situatie en hopen we eind 2017 de eerste schop in de grond te krijgen. Een prachtig project wat met veel participatie tot stand is gekomen.

Naast dit project hebben we veel andere zaken opgepakt zoals in mijn blogs te lezen was. Ook mocht ik als raadslid op werkbezoek naar het televisieprogramma Bommetje XXL en liep ik een avond mee met de politie.

Verder is er politiek veel gebeurd in de wereld. Veel veranderingen zijn er geweest die globale impact zullen hebben.

Uitdagingen voor 2017

Naast een terugblik biedt deze periode ook een mooi moment om vooruit te kijken. Privé betekent dat plannen van vakanties, begeleiden kinderen van groep 7 naar groep 8, etc. Politiek gaat er in Nederland het nodige veranderen nu er verkiezingen aankomen voor de Tweede Kamer. Daarnaast zullen over 1 jaar de verkiezingsprogramma’s voor de gemeenteraadsverkiezingen ook weer klaar zijn.

Ik wens iedereen voor 2017 vooral een liefdevol jaar toe!

Kerstgroeten uit voorgaande jaren

Hieronder de digitale kerstgroeten van de afgelopen 6 jaar:

Over Ruben Woudsma

In het dagelijks leven werkzaam als IT Specialist (Test manager, scrum master of product owner). Daarnaast ben ik actief als raadslid namens voor het CDA in de gemeente Huizen. Ook actief in de protestantse kerk te Huizen, in het bestuur van kinderboerderij Huizen en lid van de identiteitscommissie PCBS De Parel.
Nog geen reacties.

Geef een reactie