Kandidaat voor de komende gemeenteraadsverkiezingen

De eerste 10 kandidaten voor CDA Huizen

Voor de komende gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2014 ben ik kandidaat nummer 6 van de CDA kandidatenlijst voor de gemeente Huizen. Tijdens de laatste algemene ledenvergadering van CDA Huizen is de volledige kandidatenlijst vastgesteld. Ik ben trots om zo’n mooie kandidatenlijst te mogen staat met enthousiaste en kundige mensen. Daar waar ik in 2010 nog op nummer 10 sta, sta ik nu op nummer 6 en wil graag de gemeenteraad in om volksvertegenwoordiger te worden in Huizen.

Voor succes, stem op nummer 6!

Aangezien ik samen met Rutger Rebel ook in de campagnecommissie zit zullen jullie binnenkort meer horen van de plannen zoals wij die met CDA Huizen gaan uitwerken in aanloop naar de verkiezingen.

Ik zal ook nog werken aan een eigen verkiezingsslogan en hoop dat ik veel voorkeursstemmen mag ontvangen zodat CDA Huizen met 6 zetels in de gemeenteraad van Huizen kan plaatsnemen.

, ,

Over Ruben Woudsma

In het dagelijks leven werkzaam als IT Specialist (Test manager, scrum master of product owner). Daarnaast ben ik actief als raadslid namens voor het CDA in de gemeente Huizen. Ook actief in de protestantse kerk te Huizen, in het bestuur van kinderboerderij Huizen en lid van de identiteitscommissie PCBS De Parel.
Nog geen reacties.

Geef een reactie