Kandidaten gemeenteraadsverkiezingen in Huizen op de kaart

Onlangs is er op de website van de Trouw een initiatief gestart om alle raadsleden van Nederland op de kaart te zetten. Enige tijd geleden heb ik hetzelfde geprobeerd voor alle kandidaat raadsleden in Huizen. Ik heb mij hier beperkt tot de eerste 10 kandidaten van alle lijsten. Totaal zouden dit dus 90 adressen moeten zijn, echter heb ik van slechts 59 personen de adresgegevens weten te achterhalen. In de afbeelding aan de rechterzijde (klikbaar) zien jullie het resultaat.

Zoals je kan zien is het een gekleurde kaart geworden van Huizen waarin in alle wijken wel kandidaten aanwezig zijn. De spoeling is dunner in de gebieden Huizermaat West-Zuid, Stad en Lande (kant stuurboord, bakboord) en de Huizer Bijvanck.  De villawijken heb ik buiten beschouwing gelaten. Het is goed om te zien dat de diverse partijen getracht hebben om hun lijst zo evenwichtig mogelijk samen te stellen, zodat uit alle delen van Huizen vertegenwoordigers bij de eerst 10 staan.

Een leuk feit is dat volgens de huidige gegevens Jessica Prins (VVD) en de dames Rebel (Dorpsbelangen Huizen) het meest ver bij elkaar vandaan wonen, zij wonen zo’n 6,5 km bij elkaar vandaan.

, , ,

Over Ruben Woudsma

In het dagelijks leven werkzaam als IT Specialist (Test manager, scrum master of product owner). Daarnaast ben ik actief als raadslid namens voor het CDA in de gemeente Huizen. Ook actief in de protestantse kerk te Huizen, in het bestuur van kinderboerderij Huizen en lid van de identiteitscommissie PCBS De Parel.

1 reactie op “Kandidaten gemeenteraadsverkiezingen in Huizen op de kaart”

  1. Maarten Hoelscher 9 februari 2010 om 01:27 # Beantwoorden

    Ik vind je overzichten altijd leuk om te bekijken Ruben!

    Groet,
    Maarten

Geef een reactie