Kinderboerderij de Warande 25 jaar

kibo_25_jaarVandaag was ik te gast bij de receptie van de kinderboerderij de Warande omdat het 25-jarig jubileum werd gevierd.  Diverse oud-bestuursleden van de stichting alsmede vrijwilligers, belangstellenden en genodigden. Na de speech van Rein Jansen kreeg loco-burgemeester Petra van Hartskamp was aanwezig om Myra Buursema te bedanken als vrijwilliger en haar de Huizer insigne op te spelden. Dit is meer dan verdiend, Myra heeft enorm veel inzet getoond voor de kinderboerderij en heeft het mede gemaakt tot wat het nu is. Van dieptepunten tot hoogtepunten, alles heeft Myra meegemaakt.

Ook haar dochter Sonja en de overige vrijwilligers zijn in het zonnetje gezet. Ik heb zeer veel bewondering voor hoe zij de kinderboerderij beheren.

, ,

Over Ruben Woudsma

In het dagelijks leven werkzaam als IT Specialist (Test manager, scrum master of product owner). Daarnaast ben ik actief als raadslid namens voor het CDA in de gemeente Huizen. Ook actief in de protestantse kerk te Huizen, in het bestuur van kinderboerderij Huizen en lid van de identiteitscommissie PCBS De Parel.
Nog geen reacties.

Geef een reactie