Nog 10 weken tot de gemeenteraadsverkiezingen

Vandaag 23 december 2009, op de verjaardag van mijn dochters Marit en Naomi,  is het nog maar 10 weken tot de gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart 2010. Op twitter ben ik al enige tijd aan het aftellen naar de gemeenteraadsverkiezingen omdat ik erg benieuwd ben naar de uitkomst in Huizen en welke landelijke invloeden er zullen spelen. Binnenkort hoop ik ook een lokale prognose te publiceren over mijn verwachtingen voor de gemeenteraadsverkiezingen. Afgelopen week was er erg goed nieuws te melden, op dinsdag 2 februari komt minister Ab Klink naar Huizen om deel te nemen aan een Politiek Café waarbij een debat wordt gehouden over de komende gemeenteraadsverkiezingen. Het debat staat onder leiding van Joop Daalmeijer en ik kan het iedereen van harte aanbevelen.

In deze week kreeg Huizen wederom landelijke publiciteit omdat het volgens Connexxion niet mogelijk was om met bussen te rijden van en naar Huizen. Zelf heb ik daar geen hinder van ondervonden, want ik reis per eigen auto naar Utrecht op-en-neer. Ook werd er afgelopen week een meisje vermist, hopelijk wordt deze snel gevonden en is ze met de kerstdagen weer thuis.

Gisteren op 22 december samen met de CDA campagnecommissie bij elkaar gezeten om de eerder genoemde fotoshoot te bespreken en te bepalen welke groepsfoto het gaat worden. Verder stond de folder en de verspreiding ervan op de agenda alsmede de marktacties, website, etc. De vergadering was op tijd afgelopen zodat ik thuis nog tijd had om de slingers op te hangen voor de verjaardag van mijn dochters.

Na deze mooie dag waarop mijn dochters 3 jaar zijn geworden en we allemaal familie en vrienden op visite hebben gehad wil ik iedereen prettige feestdagen wensen en op naar een succesvol 2010.

, , , ,

Over Ruben Woudsma

In het dagelijks leven werkzaam als IT Specialist (Test manager, scrum master of product owner). Daarnaast ben ik actief als raadslid namens voor het CDA in de gemeente Huizen. Ook actief in de protestantse kerk te Huizen, in het bestuur van kinderboerderij Huizen en lid van de identiteitscommissie PCBS De Parel.
Nog geen reacties.

Geef een reactie