Prettige kerstdagen en een goed 2012!

Speciaal voor de bezoekers op dit weblog deze kerstkaart

De eerste kerstkaarten zijn bij ons inmiddels binnen. Ook onze kaarten zijn verstuurd om iedereen prettige kerstdagen en een goed nieuwjaar voor 2012 te wensen. Voor 2012 wil ik ook iedereen vanaf deze plaats fijne kerstdagen wensen. Een mooi moment om te bezinnen en naar voren te kijken voor 2012, helemaal terugkijkend naar 2011 waar een groot deel ervan in het  teken stond van de hype ‘crisis’. Geen krant was er op na te slaan of er stond wel een bericht in. Het doet mij altijd erg denk aan de gelijkenis die Jezus aan zijn discipelen vertelde. Laten we daarom goede rentmeesters zijn en omkijken naar de wereld.

Maar dat is niet waar ik het in dit bericht over wil hebben. Het is een mooie tijd waarin we de geboorte van Jezus Christus vieren. En samen met familie, vrienden, etc mooie momenten vieren en terugkijken op de leuke (en minder leuke) momenten van het jaar.

“Terwijl ze daar waren, brak de dag van haar bevalling aan, 7 en ze bracht een zoon ter wereld, haar eerstgeborene. Ze wikkelde hem in een doek en legde hem in een voederbak, omdat er voor hen geen plaats was in het nachtverblijf van de stad.

Ook kijken we natuurlijk vooruit naar een mooi 2012 waarin ikzelf 35 wordt, we 12,5 jaar getrouwd zijn en mooie vakanties tegemoet gaan. Ik wens iedereen een gezellige kerstperiode met leuke ontmoetingen en gesprekken. Ook een goed 2012 gewenst wat we natuurlijk met knallende kurken gaan vieren.

Kerstgroeten uit voorgaande jaren

Hieronder de kerstgroeten van de afgelopen 2 jaar:

Kerstkaart gemaakt met photoshop

Dit jaar met behulp van Photoshop een kerstkaart gemaakt zoals je rechtsboven kan zien. Geïnteresseerd? Stuur mij maar een bericht en ik je kan de .psd eventueel van mij ontvangen.

, , , , ,

Over Ruben Woudsma

In het dagelijks leven werkzaam als IT Specialist (Test manager, scrum master of product owner). Daarnaast ben ik actief als raadslid namens voor het CDA in de gemeente Huizen. Ook actief in de protestantse kerk te Huizen, in het bestuur van kinderboerderij Huizen en lid van de identiteitscommissie PCBS De Parel.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Kerstgroet 2013 - Vrolijke kerstdagen en een gelukkig 2014! - 24 december 2013

    […] 2011: Prettige kerstdagen en een goed 2012! […]

  2. kerstgroet 2016 - Fijne feestdagen! - Ruben Woudsma - 21 december 2015

    […] 2011: Prettige kerstdagen en een goed 2012! […]

  3. Gezegende kerstdagen en een liefdevol 2017! - 3 mei 2017

    […] 2011: Prettige kerstdagen en een goed 2012! […]

Geef een reactie