Ruben Woudsma in de politiek

Al geruime tijd betrokken binnen de politieke organisatie van het CDA. Eind jaren ’90 gestart met het onderhouden van de website van CDA Huizen en sindsdien meer en meer betrokken geraakt. Momenteel actief als raadslid in de gemeente Huizen. In het verleden bestuurslid van de afdeling geweest en schaduwlid/lijstopvolger van de fractie geweest. In het verleden ook betrokken geweest bij het campagneteam alsmede als lid van de redactie van het ledencontactblad ‘CDAccenten’.

Na twee termijnen onderdeel te hebben uitgemaakt een overstap vanuit de bestuurlijke kant gemaakt naar de actieve politiek. Tijdens de verkiezingen in 2010 met een enthousiast campagneteam campagne gevoerd voor het CDA waarin we diverse kernpunten (zoals rentmeesterschap) uit hebben gedragen naar de burgers. Tijdens deze campagne veel gebruik gemaakt van mijn website, alsmede Facebook en Twitter. Mede door punten in de top 3 geëindigd van beste webpoliticus in 2010.

Voor de verkiezingen van 2014 stond ik op de zesde positie van de kandidatenlijst van het CDA. Ook hier meegedaan in het campagneteam met mooie zaken als: Huiz& magazine, campagnewebsite, marktacties, appeltjes uitdelen, etc. Tijdens deze verkiezingen is CDA met 1 zetel gestegen en doet CDA ook dit jaar mee in het college waardoor ik ook onderdeel uitmaak van de gemeenteraad.

Wanneer je vragen hebt rondom standpunten van het CDA of over hoe het reilt en zeilt binnen de Huizer politiek schroom dan niet contact met mij op te nemen.