Zomervakantie naar de Ardèche

Onze winnende WK caravan

Gedurende een groot deel van de maand juni zijn wij als gezin op vakantie geweest naar Sampzon in de Ardèche. Een stacaravan op de mooie camping RCN La Bastide en Ardèche is gedurende 3 weken onze residentie geweest. Het was een erg leuke tijd waar we hebben genoten van de rust, boeken, kinderen, overige vakantiegangers, het voetbal, etc.. Zoals ik al in een eerder bericht schreef waren wij ook tijdens de verkiezingen voor de Tweede Kamer niet aanwezig. Dat was wel even wennen aangezien we als CDA Huizen zo hard campagne hebben gevoerd voor de gemeenteraadsverkiezingen en er op de eerste zaterdag van onze vakantie ook een campagnedag was ingepland.

De omgeving van Sampzon/Ruoms/Vallon Pont d’Arc kan ik iedereen aanraden. Er is veel te zien en te doen in de omgeving. Wij hebben bijvoorbeeld genoten van:

Naast deze locaties in de omgeving was er ook voldoende vertier op de camping. Alle wedstrijden van Oranje werden op een groot scherm getoond en dan liep de gehele camping uit waarbij iedereen wel iets van oranje aan had. De kinderen hadden genoeg te doen via het animatieprogramma, zoals: knutselen, kleuren, dansen, fossielen zoeken, etc.. Verder zijn we ook lekker sportief bezig geweest met wandelen, hardlopen, kanoën, Jeu de Boulen, zwemmen, etc.

We hebben ook nog genoten van een heerlijke wijnproeverij, maar daar zal ik in een apart bericht nog wat aandacht aan besteden. Kortom het was erg gezellig.

Foto-impressie

Hieronder een korte foto-impressie van de vakantie.

KPICASA_GALLERY(ImpressieVakantieArdeche#Gv1sRgCLfdid3ov6e00gE)

, , ,

Over Ruben Woudsma

In het dagelijks leven werkzaam als IT Specialist (Test manager, scrum master of product owner). Daarnaast ben ik actief als raadslid namens voor het CDA in de gemeente Huizen. Ook actief in de protestantse kerk te Huizen, in het bestuur van kinderboerderij Huizen en lid van de identiteitscommissie PCBS De Parel.

Blijf op de hoogte

Aanmelden bij de e-mailnieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Ervaring: Fotoboek maken en bestellen bij Albelli « Ruben Woudsma - 10 augustus 2010

  […] mogelijk om te kiezen uit vierkant, liggend, staand en pocket boeken. Voor het album over de zomervakantie in de Ardèche is er gekozen voor liggend L 28 x 21cm mat uitvoering. Om niet teveel tijd kwijt te zijn het het […]

 2. Wijnproeverij bij Domaine de Bournet « Ruben Woudsma - 10 augustus 2010

  […] ik al eerder schreef zijn wij tijdens onze vakantie naar Domaine de Bournet geweest voor een rondleiding en wijnproeverij. Na het ontvangst en een […]

 3. Uw franse wijn importeur Assie Wijn Import » Blog Archive » Ardèche wijnen 2010 uitmuntend! - 9 september 2010

  […] ik al eerder schreef zijn wij tijdens onze vakantie naar Domaine de Bournet geweest voor een rondleiding en wijnproeverij. Na het ontvangst en een […]

 4. Ervaring: Vakantie in San Cristoforo - Hoe was het? - 7 augustus 2015

  […] navolging op mijn review over Landal Warsberg en andere vakanties wederom een blog om informatie te […]

Geef een reactie