logo Marjolein Woudsma Coaching

Ben jij op zoek naar een coach in Huizen? Zoek dan niet verder. Sinds vorig jaar is er een nieuwe coach in Huizen gevestigd. Zoek jij een coach die je kan helpen met je loopbaan of na stress en burn-out klachten? Of ben je bezig met een re-integratie of zoek je naar een betere balans in je persoonlijke levenssfeer? Mijn advies is dan om contact op te nemen met Marjolein Woudsma Coaching!

Waarom Marjolein Woudsma Coaching?

Marjolein viert het éénjarig bestaan van haar eigen bedrijf Marjolein Woudsma Coaching.
Op 1 oktober 2021 vierde Marjolein Woudsma Coaching het één jarig bestaan!

Vanuit de filosofie dat er in één minuut in je leven veel kan gebeuren pakt ze het coaching op. Die ene boodschap over een promotie of demotie moet je in één minuut verwerken. Ook wordt een verandering vaak aangekondigd met ‘mag ik een minuutje van je tijd‘. Ook als het zogenaamde ‘kwartje‘ valt dan is dit de bepalende minuut geweest. Hoe je kunt terugkomen na deze momenten is iets waarbij Marjolein Woudsma Coaching je kan helpen.

Marjolein Woudsma Coaching is ook aangesloten bij de grootste beroepsorganisatie (NOBCO) voor coaching. Coaching is een vak en niet zomaar iets wat je kunt gaan doen omdat je het leuk vind. Belangrijk ook om bij een vakorganisatie aangesloten de kwaliteit rondom het coachen wordt gewaarborgd. Via de NOBCO kun je je laten certificeren en bieden ze ook vakinhoudelijke bijeenkomsten aan.

Natuurlijk beveel ik Marjolein van harte aan omdat ik al jaren met haar getrouwd ben en we samen twee fantastische dochters hebben. Ook heeft ze in het logo van haar bedrijf de Huizer kap verwerkt, hiermee laat ze zien een lokale ondernemer te zijn die regionaal actief is!

Coaching is een mooi vak!

Een mooie eye-opener die ik ooit heb gehad rondom coaching was een speech van Marc Lammers hoe hij er totaal naast zat rondom het coachen van één van zijn spelers in het Nederlands elftal. Hij focuste bewust op het onbekwame wat een deuk opleverde voor het zelfvertrouwen. Je moet juist focussen op hetgeen waar je goed in bent, die levert flow en zelfvertrouwen op. Beluister zelf ook maar de speech van Marc Lammers.

Coach in Huizen

Zoek dus niet verder en ga in zee met Marjolein Woudsma Coaching!

Op zoek naar een coach in Huizen? Zoek niet verder!
Getagd op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *