Na zijn studie Bedrijfskundige Informatie aan de Hogeschool Holland is Ruben Woudsma gaan werken bij CGI (voorheen Logica, LogicaCMG, CMG of Logica). Vanuit een diverse rollen bij grote internationale ondernemingen is Ruben doorgegroeid naar zijn huidige functie (project) testmanager. Zijn sterke analytische vaardigheden, gedrevenheid, ambitie, teamspirit en vakinhoudelijke kennis zijn een pré.

Momenteel is Ruben Woudsma werkzaam als (project) testmanager (scrum master) binnen de zakelijke dienstverlening. Hij vult zijn specialisme ’testmanagement’ op een geheel eigenwijze en eigentijds manier in. Kwaliteit en resultaatgerichtheid staan hierbij voorop. In diverse projecten heeft Ruben ervaring opgedaan met trajecten voor het implementeren van diverse standaardpakketten, alsmede implementaties van diverse maatwerkoplossingen. Tijdens deze trajecten was Ruben verantwoordelijk voor systeemtesten, ketentesten, gebruikersacceptatietesten en product acceptatie testen.

Ruben heeft een echte ‘can-do’ mentaliteit en weet door middel van zijn persoonlijke betrokkenheid en sterke analytische vaardigheden een positieve bijdrage te leveren aan het voortbrengingstraject.

Ruben op LinkedIn

Voor meer informatie of mijn werkzaamheden verwijs ik je graag naar mijn profiel op LinkedIn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *