Naast zijn dagelijkse werk, het voorzitterschap van de korfbalvereniging in Huizen heeft Ruben Woudsma nog enkele andere activiteiten waar hij met veel passie aan werkt. Het blijft mooi om je maatschappelijk actief in te zetten. Hieronder een overzicht van de diverse nevenactiviteiten en hobby’s die mij bezighouden.

Webmaster en lijstopvolger CDA Huizen

Na mijn periode als gemeenteraadslid in Huizen voor het CDA ben ik nog steeds betrokken bij het CDA. Zo beheer ik tot op de dag van vandaag technisch de website van het CDA. Immers heb ik deze zelf opgezet en vind ik het leuk en belangrijk om dit te blijven onderhouden. Ook luister ik regelmatig nog naar de commissievergaderingen of raadsvergaderingen. Als je eenmaal in de politiek heb gezeten blijft dit in je DNA zitten en blijf je het volgen. Helemaal als het over onderwerpen gaat waar je zelf woordvoerder van bent geweest.

Hulpkoster bij De Duif

De hulpkoster is door mijzelf in het leven geroepen. Marjolein is officieel de koster, maar ik ga altijd met haar mee en help haar met de taken tijdens de zondag in de kerk. Altijd leuk om te doen en met de kerkleden te spreken voorafgaande aan de kerk, zowel als na afloop van de dienst.

En verder…

Daarnaast geniet ik natuurlijk enorm van mijn gezin, familie en vrienden. Daarnaast loop ik regelmatig een rondje hard in en rondom Huizen. Erg gezellig om zo je grenzen te verleggen en nieuwe doelen te stellen en Huizen blijvend te leren kennen. Elk rondje wat je rent zie je weer nieuwe dingen.

Ook ben ik zo nu en dan bezig met genealogisch onderzoek naar de stamboom Woudsma. Ik probeer alle nazaten van mijn voorvader Tys Claases in kaart te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *