Naast zijn dagelijkse werk en politiek heeft Ruben Woudsma nog enkele andere activiteiten waar hij met veel passie aan werkt. Hieronder een overzicht van de diverse nevenactiviteiten en hobby’s die mij bezighouden.

Lid bestuur kinderboerderij Huizen

Samen met enkele anderen ben ik lid van het algemeen bestuur van de stichting kinderboerderij de Warande (ofwel Kinderboerderij Huizen). De kinderboerderij is gevestigd in het stadspark in Huizen en ligt op het grensgebied Huizen/Blaricum. Wekelijks komen er vele Huizers op bezoek met hun kinderen om de eenden brood te geven, de geiten te bewonderen en de aaien. Naar de schapen, koeien, kippen en overige dieren te kijken. Vanuit het bestuur zijn we verantwoordelijk voor de bestuurlijke kant, de uitvoering is in handen van Sonja Buursema. Als je er nog nooit bent geweest nodig ik je van harte uit om een langs te komen.

Lid identiteitscommissie PCBS de Parel

Eind schooljaar 2010/2011 stond er een oproep in de nieuwsbrief van PCBS de Parel. De identiteitscommissie was opzoek naar een nieuw lid. Aangezien onze kinderen sinds begin 2010 op school zitten leek het mij erg leuk om binnen de school mijn steentje bij te dragen.

En verder…

Daarnaast geniet ik natuurlijk enorm van mijn gezin, familie en vrienden. Daarnaast loop ik regelmatig een rondje hard in en rondom Huizen. Het liefst doe ik dat samen met loopgroep 4 of 5 van de atletiekvereniging de Zuidwal op de maandag, dinsdag, woensdag of donderdagavond. Erg gezellig om zo je grenzen te verleggen en nieuwe doelen te stellen.

Verder ben ik zo nu en dan bezig met genealogisch onderzoek naar de stamboom Woudsma. Ik probeer alle nazaten van mijn voorvader Tys Claases in kaart te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *