Vandaag hoorde ik het bericht dat Harry Meijers is overleden. Zelf ken ik Harry vanuit mijn tijd dat ik in de redactie van CDAccenten zat. Vanaf het moment dat ik toetrad tot de redactie in 2001 tot medio 2005 heeft Harry zijn column op de ‘Achterzijde’ van het ledencontactblad elke keer met een kritische kijk op de Huizer politiek gevuld. De meeste mensen zullen Harry kennen vanwege zijn werkzaamheden voor radio Phohi en zijn tijd als CDA raadslid in Huizen.

Harry was een zeer gewaardeerd lid van de Huizer gemeente, dat bleek ook afgelopen vrijdag 2 0ktober toen hij tijdens zijn radio uitzending werd verrast door Petra van Hartskamp om hem te vereren met een Huizer insigne.

Via onderstaande nieuwsberichten is het mogelijk meer informatie te lezen:

Overlijden Harry Meijers
Getagd op:             

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *