Prettige kerstdagen en een goed 2011!

Mooi geïllustreerde kerststal met Jozef, Maria en Jezus van Dick Bruna

Bij ons thuis zitten we zowel in de kerstsferen als in de verjaardagsstemming. We zijn momenteel ook bezig met een dubbele verjaardag. Op 23 december worden onze dochters Marit en Naomi alweer 4 jaar en gaan aan een nieuwe fase in hun leven beginnen. Afgelopen zondag vierden we de verjaardag met familie en vrienden. Veel visite hebben zich het winterse weer niet laten weerhouden en zijn toch gekomen. De meiden zijn erg verwend tijdens hun verjaardag. Maar met een jaar ouder worden komt ook een afscheid dichterbij. Zo namen ze dinsdag afscheid van het kinderdagverblijf. Ze vonden het erg spannend en het is toch wel even wennen om afscheid te nemen nadat je 3,5 jaar op het kinderdagverblijf hebt gezeten.

Zo in deze adventtijd is dat ook een mooi moment om te bezinnen en terug te kijken op de afgelopen 4 jaar, waarvan de nacht van 27/28 december 2006 het spannends zijn geweest. Kort na het doen van de aangifte in het gemeentehuis werd ik gebeld dat bij Naomi vermoedelijk meningitis was geconstateerd. Na een spannende dag en slapeloze nacht is ze er na de nodige medicatie bovenop gekomen. Verder is het de afgelopen jaren vooral genieten geweest hoe ze zijn ontwikkeld van baby naar dreumes, peuter en kleuter.

Prettige kerstdagen

Vanwege de verjaardag en staking van TNT post zijn onze kerstkaarten nog niet de deur uit. Het voornemen om de kaart zelf te maken zoals vorige jaar was gedaan is vanwege de drukte helaas gesneuveld. Hierboven een de mooie kerststal van Dick Bruna die het verhaal uitbeeld. Voor kinderen erg aanspreekbaar aangezien de figuren ook in de Nijntjeverhalen voorkomen. Elk jaar is en blijft het een mooie tijd waarin we het moment gedenken dat Jezus is geboren. Naast de kerkgang is het ook een tijd van gezelligheid waarin we met de familie bij elkaar komen. Dit jaar komt de hele familie bijeen in Huizen.

Via deze digitale weg wil ik een ieder prettige kerstdagen wensen.

De getoonde kerststal van Dick Bruna hebben wij ooit cadeau gekregen van Sinterklaas. Ook kwamen we de stal tegen tijdens een bezoek aan het Dick Brunahuis in Utrecht. Geïnteresseerd? Je kan deze ook online bestellen in de Dick Brunawinkel.

De beste wensen voor 2011!

Ook wil ik via deze weg iedereen de beste wensen geven voor 2011, dat het een fantastisch jaar mag worden waarin ieder zijn of haar doelen kan en mag realiseren. Naast de persoonlijke doelen hoop ik dat onze kerkelijke gemeente de doelstelling voor de actie kerkbalans gaat halen. Ik wens CDA Huizen een nieuwe website  toe (die ik aan het maken ben 😉 ), wens CDA in de provincies winst toe voor de provinciale statenverkiezingen ,etc.

, , , , , , ,

Over Ruben Woudsma

In het dagelijks leven werkzaam als IT Specialist (Test manager, scrum master of product owner). Daarnaast ben ik actief als raadslid namens voor het CDA in de gemeente Huizen. Ook actief in de protestantse kerk te Huizen, in het bestuur van kinderboerderij Huizen en lid van de identiteitscommissie PCBS De Parel.

Blijf op de hoogte

Aanmelden bij de e-mailnieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Tweets die vermelden Prettige kerstdagen en een goed 2011! « Ruben Woudsma -- Topsy.com - 24 december 2010

  […] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Ruben Woudsma, Ruben Woudsma. Ruben Woudsma heeft gezegd: Vandaag geblogd: "Prettige kerstdagen en een goed 2011!". Lees verder op: http://bit.ly/eI3lc8 […]

 2. Vrolijke feestdagen en een goed 2015! - Ruben Woudsma - 18 december 2014

  […] 2010: Prettige kerstdagen met foto van Dick Bruna kerststal […]

 3. kerstgroet 2016 - Fijne feestdagen! - Ruben Woudsma - 21 december 2015

  […] 2010: Prettige kerstdagen met foto van Dick Bruna kerststal […]

 4. Gezegende kerstdagen en een liefdevol 2017! - 31 januari 2017

  […] 2010: Prettige kerstdagen met foto van Dick Bruna kerststal […]

Geef een reactie