Mooi geïllustreerde kerststal met Jozef, Maria en Jezus van Dick Bruna

Bij ons thuis zitten we zowel in de kerstsferen als in de verjaardagsstemming. We zijn momenteel ook bezig met een dubbele verjaardag. Op 23 december worden onze dochters Marit en Naomi alweer 4 jaar en gaan aan een nieuwe fase in hun leven beginnen. Afgelopen zondag vierden we de verjaardag met familie en vrienden. Veel visite hebben zich het winterse weer niet laten weerhouden en zijn toch gekomen. De meiden zijn erg verwend tijdens hun verjaardag. Maar met een jaar ouder worden komt ook een afscheid dichterbij. Zo namen ze dinsdag afscheid van het kinderdagverblijf. Ze vonden het erg spannend en het is toch wel even wennen om afscheid te nemen nadat je 3,5 jaar op het kinderdagverblijf hebt gezeten.

Zo in deze adventtijd is dat ook een mooi moment om te bezinnen en terug te kijken op de afgelopen 4 jaar, waarvan de nacht van 27/28 december 2006 het spannends zijn geweest. Kort na het doen van de aangifte in het gemeentehuis werd ik gebeld dat bij Naomi vermoedelijk meningitis was geconstateerd. Na een spannende dag en slapeloze nacht is ze er na de nodige medicatie bovenop gekomen. Verder is het de afgelopen jaren vooral genieten geweest hoe ze zijn ontwikkeld van baby naar dreumes, peuter en kleuter.

Prettige kerstdagen

Vanwege de verjaardag en staking van TNT post zijn onze kerstkaarten nog niet de deur uit. Het voornemen om de kaart zelf te maken zoals vorige jaar was gedaan is vanwege de drukte helaas gesneuveld. Hierboven een de mooie kerststal van Dick Bruna die het verhaal uitbeeld. Voor kinderen erg aanspreekbaar aangezien de figuren ook in de Nijntjeverhalen voorkomen. Elk jaar is en blijft het een mooie tijd waarin we het moment gedenken dat Jezus is geboren. Naast de kerkgang is het ook een tijd van gezelligheid waarin we met de familie bij elkaar komen. Dit jaar komt de hele familie bijeen in Huizen.

Via deze digitale weg wil ik een ieder prettige kerstdagen wensen.

De getoonde kerststal van Dick Bruna hebben wij ooit cadeau gekregen van Sinterklaas. Ook kwamen we de stal tegen tijdens een bezoek aan het Dick Brunahuis in Utrecht. Geïnteresseerd? Je kan deze ook online bestellen in de Dick Brunawinkel.

De beste wensen voor 2011!

Ook wil ik via deze weg iedereen de beste wensen geven voor 2011, dat het een fantastisch jaar mag worden waarin ieder zijn of haar doelen kan en mag realiseren. Naast de persoonlijke doelen hoop ik dat onze kerkelijke gemeente de doelstelling voor de actie kerkbalans gaat halen. Ik wens CDA Huizen een nieuwe website  toe (die ik aan het maken ben 😉 ), wens CDA in de provincies winst toe voor de provinciale statenverkiezingen ,etc.

Prettige kerstdagen en een goed 2011!
Getagd op:                             

4 gedachten over “Prettige kerstdagen en een goed 2011!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *