Vorige week vrijdagochtend had ik mijn eerste bestuursvergadering van Stichting Kinderboerderij de Warande. Het was thuis bij de voorzitter en ik had tegelijkertijd meteen oppas voor Marit en Naomi. Echt fantastisch dat dat zo geregeld kon worden.

KerstavondfeestOp de agenda stond onder andere fokbeleid en gesprek met de wethouder hierover, Q-Koorst, bestuurssamenstelling, etc. Over het fokbeleid had Sonja een goed stuk geschreven met daarin de doelstelling en waarom er wordt gefokt bij het kinderdagverblijf. De wethouder had hierover al eens iets geschreven op haar blog en het werd al aangekondigd in het Nieuwsblad voor Huizen. Op de laatste kwamen meteen al enkele reacties.  Ook de Q-Koorts stond op de agenda, mede gezien het feit dat dit ook landelijke media aandacht heeft gekregen. De geiten bij de kinderboerderij zijn ingeënt.

Aangezien dit voor mij nog een snuffelstage was in het bestuur, heb ik aan het eind van de vergadering ‘ja’ gezegd aan deelname in het bestuur. Over de verdere invulling hebben we het nog niet gehad. Helaas hebben we ook afscheid genomen van één van de eerste bestuursleden van de stichting.

Ook had Sonja nog een aankondiging meegenomen voor het eerste kerstavondfeest van de kinderboerderij op zaterdag 19 december van 18.00 tot 20.00 uur. Hoewel er veel activiteiten zijn het komende weekeind kan ik dit van harte aanbevelen.

Bestuur kinderboerderij en kerstavondfeest kinderboerderij
Getagd op:         

Eén gedachte over “Bestuur kinderboerderij en kerstavondfeest kinderboerderij

 • 19 december 2009 om 13:59
  Permalink

  Ruben,

  Leuk om te lezen dat nu ook “jonge vaders” aanschuiven bij het bestuur van de kinderboerderij. Ik wens je veel succes in die nieuwe functie.

  Vanavond viert mijn zoon zijn verjaardag, dus ik kan helaas niet aanwezig zijn bij het kerstfeest op de kinderboerderij. Maar ik vind het wel erg leuk dat dit zo enthousiast is opgepakt. Ik hoop dat er -ondanks de kou- veel kinderen zullen zijn.

  Janny Bakker

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *