Momenteel krijgen we thuis al veel kerstkaarten binnen en zijn we zelf ook aan het schrijven om alle familie, vrienden en kennissen onze kerstgroet te brengen. Omdat niet iedereen een kerstkaart zal ontvangen hierbij ons digitale exemplaar voor. In deze koude dagen voor kerst wil ik met deze kerstkaart iedereen veel vrede, liefde, vreugde, geluk, etc. toewensen en op naar een succesvol 2010 waarin we vele nieuwe wegen mogen inslaan en er veel successen zijn te behalen. Zo hoop ik dat we met CDA Huizen op weg gaan naar 6 zetels en dat ik daar als nummer 10 ook mijn steentje aan bij kan dragen.

Gezegende kerstdagen een een gelukkig nieuwjaar!Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Tijdens deze dagen voor kerst denk ik ook vaak na waar het feest van kerst écht over gaat, we vieren namelijk de geboorte van Jezus Christus, hieronder een citaat uit Lucas 2, zie:

1 In die tijd kondigde keizer Augustus een decreet af dat alle inwoners van het rijk zich moesten laten inschrijven. 2 Deze eerste volkstelling vond plaats tijdens het bewind van Quirinius over Syrië. 3 Iedereen ging op weg om zich te laten inschrijven, ieder naar de plaats waar hij vandaan kwam. 4 Jozef ging van de stad Nazaret in Galilea naar Judea, naar de stad van David die Betlehem heet, aangezien hij van David afstamde, 5 om zich te laten inschrijven samen met Maria, zijn aanstaande vrouw, die zwanger was. 6 Terwijl ze daar waren, brak de dag van haar bevalling aan, 7 en ze bracht een zoon ter wereld, haar eerstgeborene. Ze wikkelde hem in een doek en legde hem in een voederbak, omdat er voor hen geen plaats was in het nachtverblijf van de stad.

Ik wens jullie nogmaals een gezellig samenzijn toe tijdens de komende feestdagen.

Gezegende kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!
Getagd op:                     

2 gedachten over “Gezegende kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *