Vandaag was de laatste zaterdag dat we campagne konden voeren voor de gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart. Op de verzamellokatie alle materialen verdeeld onder de aanwezigen en de ballonnen opgeblazen, daarna zijn we met de fiets op pad gegaan naar de Huizer markt in het Oude dorp. Er waren diverse kramen, campagne caravan en statafels aanwezig van de verschillende politieke partijen.  Leuke materialen werden er uitgedeeld om de ‘jonge’ kiezers te overtuigen. Zo hadden wij met het CDA ballonnen en (beren)snoepjes en GroenLinks had mooie molentjes. Verder was er natuurlijk ook het nodige inhoudelijke materiaal aanwezig met algemene folders van de partijen. Na de markt zijn we nog vertrokken naar winkelcentrum de Kostmand en de Holleblok. We hebben veel complimenten gekregen over onze aanwezigheid in de verschillende winkelcentra en over het feit dat we (in de regen) rondliepen.

Tussen de middag heerlijk geluncht met het campagneteam waarna we ’s middags wederom naar de winkelcentra zijn vertrokken. ’s Middags waren aanwezig in het Oude Dorp en de Oostermeent. Daarna nog even naar de voetbalwedstrijden van AH’78 en de Zuidvogels aangezien zij een thuiswedstrijd hadden. De Zuidvogels hebben helaas ze niet gewonnen, maar AH’78 heeft een positief resultaat neergezet.

Onze lijsttrekker, die speciaal eerder van vakantie was teruggekomen, was ’s middags aanwezig bij het lijsttrekkersdebat van radio 6Fm in het Visnet. In een kort debat van een klein uur zijn de negen lijsttrekkers met elkaar in debat gegaan. De diverse uitspraken zijn hier terug te lezen en hier (43 mb) kan je het gehele debat nog eens rustig beluisteren.

Al met al een geslaagde dag, die wat mij en het CDA betreft omgezet mag worden in 6 zetels voor het CDA Huizen.

Campagnedag en lijsttrekkersdebat
Getagd op:                             

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *