Enige tijd geleden heb ik een interview gehad met Bonnie Kriek-Okkema voor de Huizer Courant. Erg leuk om zo’n interview af te nemen en het resultaat hiervan te lezen in de krant van 18 februari 2010. Vanwege mijn peilingen, weblog, Twitter activiteiten en nominatie voor ‘Beste Webpoliticus’ ben ik gevraagd voor het interview. Leuk om zo te zien dat de nieuwe media goed kan samenwerken met de traditionele media. Erg veel reacties gehad van verschillende personen over het artikel, het lijkt erop dat de traditionele media toch nog meer gebruikt wordt door de meeste Huizers. Door een klik op de foto aan de rechterkant kan je het gehele artikel lezen. Vandaag las ik in het Nieuwsblad voor Huizen wederom een artikel waarin ik mijn naam zag verschijnen (klik op de link voor het artikel), ook hier ging het om het gebruik van Internet, Twitter, Hyves en mijn nominatie als Beste Webpoliticus.

Klik op de button om te stemmen!

De verkiezingen voor ‘Beste Webpoliticus’ lopen nog steeds. De nominatie voor het aanmelden van kandidaten is inmiddels op 24 februari gesloten, maar iedereen kan nog steeds stemmen op www.bestewebpoliticus.nl. Ik hoop dat ik op jullie steun kan rekenen. Nu het nomineren niet meer mogelijk hebben de mensen achter de beste webpoliticus nog een debat georganiseerd  waarin de diverse genomineerden van zich kunnen laten horen. Vanochtend heeft dit debat plaats gevonden op Twitter. Het was erg leuk om mee te maken, hoewel  het wel chaotisch over komt omdat iedereen tegelijkertijd reageert op een stelling.  Normaal gesproken zou iedereen beurt voor beurt aan het woord komen. Leuke stellingen die allemaal gericht waren op het digitaal campagne voeren. De stellingen die aan bod kwamen waren:

 • Stelling 1: Alleen met internet win ik de verkiezingen.
 • Stelling 2: Digitaal brand je je tegenstanders niet af.
 • Stelling 3: U mag kiezen: canvassen, Twitteren of bloggen?
 • Stelling 4: Het gaat niet om de partij, het gaat om mij.
 • Stelling 5: Sociale media zijn vooral voor: 1 Politiek, 2 Profileren, 3 Publiciteit.
 • Stelling 6: Digitale media zijn zó 2009. 🙂

De antwoorden op de diverse stellingen zijn met behulp van de Twittersearch te achterhalen. Zoals ik het kon zien was Gert-Jan Krabbendam uit Maastricht het meest actief om zich in de discussie te mengen en zelf heb ik ook nog op een paar stellingen gereageerd, jammer dat het voeren van een dialoog of in discussie gaan met de overige genomineerden niet altijd even makkelijk was, hoewel ik het wel heb geprobeerd.

Momenteel sta ik zelfs in de top 3 met de meeste stemmen zoals je in dit persbericht kan lezen, hoop dan ook zeker dat er nog veel mensen op mij willen stemmen. Ook als je lokaal op 3 maart op een andere partij stemt, kan je natuurlijk nog wel op mij stemmen voor ‘Beste Webpoliticus’!

Huizer Courant, Nieuwsblad en beste webpoliticus
Getagd op:                     

Eén gedachte over “Huizer Courant, Nieuwsblad en beste webpoliticus

 • 8 oktober 2011 om 10:35
  Permalink

  is er iemand in …..huizen die weet waar mnr. Piet .schnitker is hij woonde op Radiolaan 39 zijn neef .gerrit in zuid.afrika zou graag willen weten waar hij naar toe verhuisd mis waarscjinlijk een bejaarden tehui hijnis vandaag 81 jaar

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *