Vanochtend was mijn eerste bezoek aan het CDA partijcongres in het Beatrixtheather in Utrecht. Om 8.15 uur werd ik opgehaald door Alex Honing en zijn vrouw waarna we doorreden naar Wim Zwanenburg en vervolgens naar Janny Bakker om met 4 personen in de groene Ford Ka van Janny af te reizen naar Utrecht. Na een korte reis werd de auto geparkeerd in parkeergarage Jaarbeursplein. Buiten bij het congres werden we al ontvangen door CNV, FNV en CDJA die hun standpunten met betrekking tot de AOW bekend maakten.

Allereerst even een lekkere kop koffie gedronken waarna de opening in de grote zaal was. Wim stond zelfs nog even op het podium om samen met de financiële commissie verantwoording af te leggen. Kort daarna zijn we vertrokken naar de deelsessie over de gemeenteraadsverkiezingen 2010.  Martijn van Helvert en Michael Sijbom hielden daar een inspirerend bijeenkomst waarin het ging over hoe je vrijwilligers het beste kan inzetten.  Martijn heeft verteld over hoe de Amerikaanse campagnes worden gehouden en hoe daar vrijwilligers worden ingezet. Michael heeft het onder andere gehad over het gebruik van digitale media, dat onderschreef hij nog met deze foto die hij op twitter plaatste.

Helaas had ik ’s middags andere verplichtingen, dus ben na het ochtend gedeelte vertrokken. Voor diegene die nog een impressie van het middag gedeelte willen, kan je onderstaande video van partijvoorzitter Peter van Heeswijk bekijken:

httpv://www.youtube.com/watch?v=8-SyxhuEXcA

CDA Partijcongres in Utrecht
Getagd op:             

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *