CDA-verkiezingssite-GR2010Gisteren 21 oktober waren we met de campagnecommissie van CDA Huizen bij elkaar om de plannen te bespreken voor de gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart 2010. Naast de activiteiten voor de eerste weken in 2010, hebben we ook gesproken over de papieren campagne alsmede hoe we met het internet om kunnen gaan.  We hebben gehad over twitter, hyves en een speciale verkiezingswebsite. Gelukkig zijn er diverse leden van de CDA kandidatenlijst al actief op twitter, zie: Janny Bakker, Rutger Rebel, Jaap van As, Alex Honing en ondergetekende. Van de overige politieke partijen uit Huizen heb ik nog geen twitteraars kunnen vinden.

CDA Landelijk zal binnenkort materiaal ter beschikking stellen waarmee je een template kan plaatsen op hyves of op twitter. Zelf heb ik een eigen template ontwikkeld die mijns inziens beter aansluit op wie ik ben en wat ik doe met het CDA.

Hier naast een eerste concept voor de verkiezingswebsite welke medio december 2009 officieel gelanceerd moet worden. Binnenkort meer over de uitwerking van deze website.

Campagnecommissie en uitwerking concept verkiezingswebsite
Getagd op:             

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *