Definitief ontwerp van het Oude Raadhuisplein in Huizen

Vanochtend met de kinderen op de fiets naar de markt geweest. Mooi om te zien hoe deze op zijn vertrouwende plek is teruggekeerd. Het was meteen een drukte vanjewelste. De markt is weer écht op zijn plek na de herinrichting van het Oude Raadhuisplein en Kerstraat-West. Wat goed te zien was dat er bredere paden rondom de markt zijn en er meer ruimte is gekomen voor terrasjes. Ook erg fijn dat bij de herinrichting de Kerkstraat-West is meegenomen aangezien dat nu net iets extra’s geeft (zie ook de foto onderaan dit bericht).

Leuk om van de diverse marktkooplieden een presentje te ontvangen. Zo kregen we bij Westland kaas een extra kaasje aangeboden en bij de groenteboer 5 extra perssinaasappelen. Diverse mensen waren nog wel aan het zoeken naar de nieuwe plaatsen van diverse marktlieden, maar gezien het mooie weer hoorde je daar niemand over klagen. De Huizers, marktkooplieden en de winkeliers kunnen trots zijn op dit prachtige plein.

Vrijdag 29 april wordt het plein officieel geopend. Om 19:00 uur beginnen de festiviteiten en vanaf 21:00 uur treedt de Allround Coverband The Coverparty op en is Ma*rten aanwezig. De kinderen kunnen vanaf 19:00 uur worden geschminkt worden door Elzemarie. Het wordt een gezellig plein en met mooi weer zullen veel kinderen en volwassenen genieten van de fonteinen. De keren dat de fonteinen aanstonden werd er al veelvuldig mee gespeeld. Hieronder nog een mooie foto van het Oude Raadhuisplein genomen vanaf de Kerkstraat-West.

Sfeerfoto van het Oude Raadhuisplein (genomen door: Daniëlle van Deutekom)
De markt terug op het Oude Raadhuisplein
Getagd op:             

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *