gemeentehuisAfgelopen week was een week waarin politiek een groot deel van mijn vrije tijd in nam. Vorige week zaterdag zijn we met de eerste 10 kandidaten van de CDA Huizen lijst foto’s gaan maken bij de botter en hebben we ook portretfoto’s gemaakt die we willen gaan gebruiken voor de campagneperiode. Daarnaast ben ik als lid van de campagnecommissie voor CDA Huizen bezig met de verkiezingswebsite waarvoor nog de puntje op de ï gezet moeten worden.

Maandag was ik samen met de overige beoogd lijstopvolgers aanwezig bij de CDA fractievergadering in het gemeentehuis om de raadsvergadering van donderdag 17 december voor te bereiden, erg leuk om daar nu aan deel te nemen. Je zit meteen midden in de politiek. De marktcommissie is nog langs geweest aangezien de herinrichting van het Oude Raadhuisplein op de agenda stond voor de raadsvergadering.  Verder hebben we alle agendapunten besproken, zo ook dat het CDA een amendement in ging dienen in verband bij het agendapunt over nieuwe kozijnen bij het Erfgooierscollege. Aangezien er ook nog een extra vertrouwelijke raadsvergadering was ingelast deze week in verband met het vertrek van burgemeester van Gils, konden de (beoogd) lijstopvolgers naar huis. Deze voorbereidingen zouden verder in vertrouwelijkheid plaatsvinden.

Donderdag was voor mij een bardienstavond bij AV de Zuidwal. Hoewel de avond in eerst instantie rustig begon en ik de hoop had op tijd weer thuis te kunnen zijn, was er toch een continue stroom met lopers die graag een kopje koffie wilden ontvangen. Leuk om zo weer even een praatje te maken met diverse hardlopers, te meer omdat ik de laatste tijd niet altijd tijd vrij kan maken om met de club om 19.00 uur te vertrekken. Nadat de laatste groep binnen was en de Recreanten Activiteiten Commissie nog aan het vergaderen was ben ik huiswaarts gekeerd. Tijdens de dienst af-en-toe via de iPhone nog naar radio 6FM kunnen luisteren zodat ik op de hoogte bleef van de raadsvergadering. Erg handig om zo iedereen te horen spreken en presentator Jaap Kos met zijn commentaar te horen.

Politiek en sport
Getagd op:                     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *