Tijdens de nieuwjaarsreceptie van CDA Huizen in het dienstencentrum is het spreekwoordelijke startschot gegeven voor de start van de campagne CDA Huizen. Naast de traditionele nieuwjaarstoespraak van onze voorzitter Wim Zwanenburg en toespraak van wethouder en lijsttrekker Janny Bakker, was het woord aan onze campagneleider Rutger Rebel. Allereerst werd het officiële verkiezingsprogramma “Voor elkaar” aan de lijsttrekker overhandigd en daarna werd de campagneposter onthuld die de komende tijd door heel Huizen te zien zal zijn.

Gelijktijdig werd ook de nieuwe CDA campagnewebsite onthuld waar ik de laatste tijd redelijk veel uren in heb gestoken. Ben er zelf dan ook erg trots op dat de website nu zichtbaar is op www.cdahuizen.nl! Op deze website is het verkiezingsprogramma van CDA Huizen terug te lezen, de speciale speerpuntenfolders  zijn te downloaden en je kan meer informatie lezen over de kandidaten. Waar staan ze voor, wat motiveert hen en waarom willen ze namens het CDA in de politiek. Ook beschikt de website over een weblog, hierop zullen gedurende de tijd naar 3 maart diverse artikelen verschijnen over de activiteiten, maar ook inhoudelijk over het programma van CDA Huizen. Saillant detail is dat CDA landelijk ook haar nieuwe website gepresenteerd heeft. Ben erg benieuwd wat iedereen van onze verkiezingswebsite vindt, tijdens de nieuwjaarsreceptie al erg veel complimenten in ontvangst mogen nemen voor deze website.

De komende tijd zullen we als campagneteam veel van ons laten horen en ik ben er trots op dat we met een leuk team de verkiezingen tegemoet gaan.  Zoals Wim tijdens zijn nieuwjaarstoespraak al zei “het is een fantastisch elftal” en we gaan er tegen aan.

Het was erg leuk om alle enthousiaste leden te ontmoeten en nog een hand te drukken om de beste wensen te geven. Op naar 3 maart en op naar 6 zetels.

Aftrap campagne CDA Huizen
Getagd op:                 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *