iPad agenda op iOS7In het verleden heb ik een artikel die de mogelijkheid biedt om de agenda voor de commissie en gemeenteraadsvergaderingen te downloaden voor Google Agenda, iCal, etc. zodat je altijd op de hoogte bent via je eigen agenda op de smartphone, Google Agenda, iCal of andere dienst.

Voor de commissie en gemeenteraadsvergaderingen 2014 van de gemeente Huizen is er ook overzicht die te downloaden is voor de verschillende agenda’s naar aanleiding van een vraag die Monica Lemmens op Twitter stelde:

De oorspronkelijke aangeleverde agenda door de gemeente Huizen is deels gewijzigd zodat deze overeenkomt met de verplichte (kolom)velden die nodig zijn voor Google Agenda en iCal. Daarbij zijn de lege regels verwijderd alsmede de vakanties. Voor het  gemak zijn er een tweetal versies gemaakt die gebruikt kunnen worden die hieronder te gebruiken zijn.

Agenda voor geïnteresseerden in gemeenteraad Huizen

De agenda hieronder is samengesteld voor de geïnteresseerden van de commissie en gemeenteraadsvergaderingen 2014 in de gemeente Huizen. Hierin zijn huishoudelijke onderwerpen niet meegenomen die van toepassing zijn voor raadsleden.

De brongegevens voor deze agenda zijn hier terug te vinden, hieronder een directe link naar de verschillende agenda’s:

Outlook 2007

Apple iCal

Google Calendar
Hotmail/Windows Live
Windows Vista Calendar
Outlook XP/2003(eerst opslaan, daarna pas importeren)
PDF (printable)
Excel document
Lightning/Sunbird
Lotus Notes

Agenda voor raadsleden, opvolgers gemeenteraad Huizen

Onderstaande agenda bevat alle onderwerpen die van toepassing zijn voor gemeenteraadsleden en [beëdigd] lijstopvolgers. Alle informatie zoals data van het presidium, toezending van de stukken, etc zijn opgenomen in deze agenda. Ook deze agenda is te raadplegen bij MarkThisDate.com, hieronder de directe links naar de diverse types:

Hoop dat jullie er veel plezier aan beleven. Wanneer er aanvullingen zijn op de commissie en gemeenteraadsvergaderingen 2014 s hoor ik het graag zodat ik deze wijzigingen kan doorvoeren.

Agenda commissie en raadsvergaderingen 2014 gemeente Huizen

Eén gedachte over “Agenda commissie en raadsvergaderingen 2014 gemeente Huizen

  • 16 november 2013 om 11:20
    Permalink

    wat geweldig Ruben! heel erg hartelijke dank!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *