De eerste 10 kandidaten voor CDA Huizen

Voor de komende gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2014 ben ik kandidaat nummer 6 van de CDA kandidatenlijst voor de gemeente Huizen. Tijdens de laatste algemene ledenvergadering van CDA Huizen is de volledige kandidatenlijst vastgesteld. Ik ben trots om zo’n mooie kandidatenlijst te mogen staat met enthousiaste en kundige mensen. Daar waar ik in 2010 nog op nummer 10 sta, sta ik nu op nummer 6 en wil graag de gemeenteraad in om volksvertegenwoordiger te worden in Huizen.

Voor succes, stem op nummer 6!

Aangezien ik samen met Rutger Rebel ook in de campagnecommissie zit zullen jullie binnenkort meer horen van de plannen zoals wij die met CDA Huizen gaan uitwerken in aanloop naar de verkiezingen.

Ik zal ook nog werken aan een eigen verkiezingsslogan en hoop dat ik veel voorkeursstemmen mag ontvangen zodat CDA Huizen met 6 zetels in de gemeenteraad van Huizen kan plaatsnemen.

Kandidaat voor de komende gemeenteraadsverkiezingen

Eén gedachte over “Kandidaat voor de komende gemeenteraadsverkiezingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *