Zo tussen kerst en oud-en-nieuw kunnen we terug kijken op een jaar waarin er veel gebeurd is. In de diverse landelijke en regionale media wordt er voldoende aandacht besteed aan jaaroverzichten en zelfs als decennium overzichten, hoewel dit laatste rekenkundig natuurlijk niet correct is. Zelf zal ik dan ook niet terugblikken op de persberichten en overige zaken.

Als gezin kan ik ook terugkijken op een leuk jaar waarin we veel hebben meegemaakt. Zo hadden we begin 2009 veel kou door de mooie vorstperiode in Nederland en een wintersportvakantie in Seefeld, Oostenrijk. Het voorjaar was prachtig en op koninginnendag hebben we lekker door het dorp van Huizen gewandeld. Eind mei zijn we met de Woudsma’s naar Zeeland gegaan om het 35-jarig huwelijks jubileum van mijn ouders te vieren. Kort daarna op vakantie naar Zuid-Frankrijk en de verdere zomer genoten van Oud-Valkeveen, de geitenboerderij in het Amsterdamse bos, kermis in Laren, 10-jarig huwelijksjubileum van onszelf, het feest van schoonmoeder Moerman dat ze 65 is geworden, najaarsvakantie in CenterParcs Heijderbos, Sinterklaas, de verjaardag van onze dochters en de kerst. Echt fantastisch om dit allemaal mee te kunnen maken.

Op kerkelijk gebied is er ook veel gebeurd. Dit was gestart met de actie kerkbalans begin 2009 en verder in het jaar is er veel gebeurd om de fusie tussen de wijkgemeente Oostermeent en de Akker samen te brengen om zo vanaf 2010 onder de werknaam ‘Huizen-Oost’ verder te gaan. We hebben ook diverse leuke tienerdiensten mogen organiseren in de Akker met een leuke club mensen. De website protestantshuizen.nl heeft een beheersbare achterkant gekregen met behulp van een CMS systeem. En eind 2009 ook gestart met de voorbereidingen voor actie kerkbalans 2010.

Politiek gezien zijn we druk bezig geweest in 2009 om er in 2010 een succesvol jaar van te maken. De CDA fractie heeft divers resultaten geboekt die je kan nalezen in het ledencontactblad CDAccenten of in de fractie nieuwsbrieven. Verder heeft het bestuur niet stilgezeten met de kandidatenlijst alsmede het programma. Momenteel houden diverse personen zich nog bezig met de campagne en de activiteiten.

Het is eigenlijk gewoon te veel om op te noemen om zo even één, twee, drie in een blogpost te beschrijven. Ik heb het ervaren als een mooi jaar en ga met een gerust hart richting het nieuwe jaar.

Wat 2010 ons brengen gaat is deels al bekend. Zo komen er verkiezingen aan in maart en hebben wij ook al een zomervakantie geboekt. De wijkgemeente gaat verder onder de naam ‘Huizen-Oost’, onze dominee Hans Hofstra gaat helaas weg en er wordt hopelijk in 2010 een nieuwe aangesteld. Verder is het deels nog onbekend, hoewel er natuurlijk de nodige wensen en verlangens zijn. Ik wens iedere lezer van dit blog een fijne jaarwisseling toe en op naar een succesvol 2010.

De beste wensen voor 2010!
Getagd op:                         

Eén gedachte over “De beste wensen voor 2010!

  • Pingback:Tweets die vermelden De beste wensen voor 2010! « Ruben Woudsma -- Topsy.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *