Afgelopen week kreeg ik bericht dat ik genomineerd ben voor de Beste Webpoliticus, in de categorie “Beste Webpoliticus“. Fantastisch dat ik zoveel waardering heb gekregen dat ik voor een nominatie in aanmerking ben gekomen. Ik doe het bloggen en twitteren dan ook erg graag en hoop ook nog enige tijd zo door te gaan. Het is leuk om met burgers te communiceren via diverse sociale media en via mijn website iedereen op de hoogte te brengen van hetgeen ik mee maak en wat er allemaal speelt in de Huizer politiek.

Het is belangrijk om als politicus zichtbaar te zijn voor de burgers. Dit doe ik bijvoorbeeld via Hyves, LinkedIn, Facebook, Twitter en mijn eigen weblog. Twitter is de linking-pin tussen al deze vormen van sociale media. Richting de gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart is duidelijk te zien dat er veel collega politici ook gebruik maken van sociale media. Persoonlijk vind ik het belangrijk om hiermee door te gaan, zodat mensen een duidelijk beeld krijgen van wat er speelt in de Huizer politiek. Het moet niet ineens een opleving van 2 maanden zijn om vervolgens niets meer van je te laten horen.

Vanaf 14 februari is het mogelijk een stem uit te brengen op de website. Ik zou het zeer waarderen als jullie een stem op mij willen uitbrengen op de website van Beste webpoliticus.

Genomineerd voor beste webpoliticus
Getagd op:                     

4 gedachten over “Genomineerd voor beste webpoliticus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *