Vandaag was het zo ver dat we onze eerste canvas/flyer dag hebben  gehad met CDA Huizen. Vanochtend verzamelden we allereerst bij Jaap Van As thuis om daar ballonnen op te blazen, kaas op schalen klaar te leggen en ons in het groen te kleden. Erg leuk was ook dat er een Fiat 500 aanwezig was van www.jouwkandidaat.nl. Nadat het merendeel van het campagneteam richting de markt ging zijn Kees de Kok en Ingrid Pegtol naar het gemeentehuis gegaan in de Fiat om namens het CDA aanwezig te zijn bij de sleuteloverdracht aan prinses Martinie. Zie ook de foto’s hiervan op de website van de Gooikikkers.

Op de markt in het Oude Dorp hadden we veel bekijks aangezien deze geheel groen en oranje kleurde. Veel kinderen een plezier gedaan met een ballon en de volwassenen en jongeren met kaas onder het motto “Jong en een tikkie belegen“. Verder de nodige flyers uitgedeeld aan het publiek op de markt. Het was wel rustiger dan normaal aangezien de wind en de temperatuur niet mee zat helaas. Na zo’n 1,5 uur zijn we vertrokken naar de Oostermeent, via de verzamellokatie om nog de nodige ballonnen mee te nemen.

Ook in de Oostermeent was te merken dat de temperatuur niet mee zat, maar gelukkig hebben we voor de supermarkten Albert Hein en de Plus kunnen flyeren. Hiernaast zien jullie ook een mooie foto hoe wij met z’n allen aanwezig waren in de Oostermeent.

Het is erg leuk om veel mensen te kunnen aanspreken en ook leuk dat er veel bekenden rondlopen op de markt. Zo kwamen we in het dorp Wim Baljet tegen en ook onze collega’s van VVD die daar met een kraam aanwezig waren. In de Oostermeent was Gert-Jan van Dommelen aan het collecteren voor Amnesty International en kwamen we ook nog voormalig wethouder Jaap Kos tegen.

Na afloop van deze acties in de omgeving van de kinderboerderij Huizen nog een mooie film gemaakt en hiervan komt het resultaat binnenkort op onze verkiezingswebsite. Om een indruk te krijgen van deze dag raad ik je aan om deze film van CDA Huizen te bekijken, waarop ondergetekende ook een paar keer te zien is.

Leuke campagnedag achter de rug
Getagd op:                     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *