Op 17 maart hebben ik samen met mijn wederhelft, kinderen, familie en vrienden ons koperen jubileum (12,5 jaar getrouwd) gevierd. Een prachtige belevenis; om zo stil te staan bij een mooie mijlpaal. Als thema voor deze viering hebben we er een boerderijendag van gemaakt.

Mede door de vele voorbereiding die we eraan gehad hebben, is het een mooie dag geworden. Tijdens de voorbereidingen allereerst een paar mooie locaties geselecteerd, waarna de afstemming is gestart. We hadden gekozen voor de Ridammerhoeve in het Amsterdamse bos en voor de Boerinn in Kamerik. Op de eerste locatie hebben we allereerst gezellig met z’n allen gebruncht, waar tussendoor de kinderen de geitjes flesjes melk konden geven en lekker spelen.

’s Middags zijn we afgereisd richting Kamerik om bij de Boerinn een elfsstallentocht te doen. Leuke spelen die we in drie tegen elkaar strijdende teams konden uitvoeren. Afsluitend met een borrel en vervolgens nog een boogschieten. Na het boogschieten nog een gezellige barbecue en aan het begin van de avond kon iedereen weer huiswaarts.

Aanbeveling voor Ridammerhoeve en de Boerinn

Wanneer je op zoek bent naar een leuke locatie kan ik iedereen de Ridammerhoeve alsmede de Boerinn ten zeerste aanbevelen. Enthousiaste mensen die goed met je meedenken en er alles aan doen om er voor jou een leuke dag van te maken.

Koperen jubileum
Getagd op:                     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *