Onze gevulde Albert Heijn winkelwagen met producten voor de Tienersoos

Voor de tienersoos afgelopen woensdag gratis boodschappen ingeladen bij de Albert Heijn Oostermeent. Leuk om te doen met een fantastisch resultaat.

Een week voordat de Albert Heijn zou sluiten lagen er diverse flyers/foldertjes bij de kassa’s waarop je een goed doel kon opgeven waarvoor je gratis wilde shoppen. Aangezien wij met het jeugdteam van wijkgemeente Oosterlicht net zijn gestart met een nieuwe tweewekelijkse activiteit op de vrijdagavond, leek het mij leuk om de tienersoos op te geven.

Op 5 oktober werd ik gebeld door de filiaalmanager Willem de Lang dat ik één van de gelukkige was en op 12 oktober gratis kon komen shoppen. Woensdag om 9:00 uur verzamelden we in de kantine met een kopje koffie om daarna met de kar door de winkel. Tijdens het kopje koffie kregen we de spelregels te horen:

  • maximaal 4 producten per een productcategorie (er zijn 240 categorieën);
  • maximaal 1 x hetzelfde merk binnen een categorie;
  • geen medicijnen, tabak, etc;
  • ongeveer 1 uur de tijd;

Hoewel we een goed beeld voor ogen hadden wat er nodig was, is het uiteindelijk redelijk lastig om producten te kiezen die aansluiten bij 12-16 jarigen en welke we voor de diverse avonden kunnen gebruiken. Veel producten op het gebied van voeding (koek, snoep, chips) en drank (cola, sinas, sap, etc) om de avond te ondersteunen. Daarnaast diverse producten voor eventuele bingo avonden en andere leuke activiteiten die we nog gaan organiseren.

Om 10:30 uur uiteindelijk klaar en naar huis om vervolgens naar het werk te gaan. Eind van de middag is ds. Jan Glazema nog voor de officiële fotoshoot van de Albert Heijn naar de winkel geweest. Hieronder een foto hoe de auto uiteindelijk gevuld was nadat ik de kar had geleegd.

20111013-090637.jpg

Gratis winkelen bij de Albert Heijn voor de tienersoos
Getagd op:                 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *