Gooi- en Eemlander: 2 maart 2010. "Brons voor Woudsma als Webpoliticus"

Gisteren was de bekendmaking van ‘Beste Webpoliticus’, helaas heb ik de hoofdprijs niet gewonnen, deze gegaan naar CDA collega Martijn Vroom. Hij is wethouder in Noordwijk en al langer actief op Twitter. Fantastisch dat de prijs naar een CDA’er is gegaan. Zelf ben ik als derde geëindigd, zoals je in het krantenartikel hiernaast kan lezen, en ben daar ook erg trots op. Iedereen die op mij gestemd heeft wil ik daarvoor heel erg bedanken. Hoop nog vaak van mij te laten horen de komende jaren. Saillant detail is dat ik de informatie over mijn derde prijs via de ‘oude’ papieren media heb moeten vernemen, aangezien deze informatie niet terug te lezen was op www.bestewebpoliticus.nl. Ik hoop ook dat mijn eenmalige nieuwsbrief die gisteren verzonden is heeft bijgedragen om een goed webpoliticus te zijn.

Vandaag was Jan Peter Balkenende aanwezig in Huizen om in gesprek te gaan met de regionale ondernemers. Fantastisch om te zien dat hij naar Huizen is afgereisd om het nieuwe logo van stichting iLocator te onthullen. Na een korte speech van wethouder en lijsttrekker Janny Bakker kreeg Jan Peter het woord en hij prees hier Janny Bakker met het beleid zoals het hier in Huizen wordt gevoerd. Daarnaast waren de ondernemers getuige van de CD presentatie van tweede kamerlid Sabine Uitslag onder aanwezigheid van TV Noord-Holland, radio 6FM en RTL Boulevard. In het NOS Journaal van 2 maart kan je nog iets zien van het bezoek van de premier. Erg leuk dat wij een tweede kamerlid hebben met een eigen band. Vorig jaar was Mirjam Sterk tijdens het korenfestival van NCRV ook al regelmatig in het nieuws en daarnaast is onze partijvoorzitter Peter Heeswijk in zijn studententijd DJ geweest. Er zit muziek in het CDA! Hier een mooie foto reportage van het bezoek.

Vanavond mijn laatste ronde gemaakt om te flyeren. Persoonlijke kaarten en ochtendgroeten in de brievenbussen gedaan. Heb het wel beperkt gehouden aangezien we een zieke dochter thuis hebben. Hoop dat de buurtbewoners het hebben kunnen waarderen en op naar een mooie uitslag voor CDA op 3 maart.

Webpoliticus, bezoek Balkenende en ochtendgroeten
Getagd op:                 

3 gedachten over “Webpoliticus, bezoek Balkenende en ochtendgroeten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *