Stem 19 maart, Stem CDA, Stem Ruben Woudsma!
Stem 19 maart, Stem CDA, Stem Ruben Woudsma!

Zoals ik vanochtend op Twitter schreef is het nog slechts 10 weken tot de gemeenteraadsverkiezingen die op 19 maart 2014 worden gehouden. Dit zijn exact 70 dagen waarin veel werk verzet gaat worden door de diverse partijen en personen om de aandacht hierop te vestigen, zo ook door CDA Huizen. In 2013 is de lijsttrekker (Janny Bakker) al bekend geworden en is de kandidatenlijst voor CDA Huizen vastgesteld en momenteel wordt er gewerkt aan het programma en de campagne.

De programma´s van de lokale politieke partijen zijn in de maak (of zijn al klaar) en ook op Twitter is onder de raadsleden en politiek geïnteresseerden te merken zo is te lezen op deze Twitterlijst van de Huizer politiek. Goed en leuk om te zien dat iedereen zich aan het warm lopen is.

Permanent online aanwezig

Zoals jullie weten gebruik ik mijn website, Facebook, Twitter en andere sociale media al ruim 5 jaar permanent om met jullie in contact te zijn en te blijven.Tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van 2010 in de gemeente Huizen heb ik de derde prijs behaald als ‘Beste webpoliticus‘ en ook dit jaar en komende jaren wil ik iedereen zo goed mogelijk informeren. Jullie kunnen mijn daarom vinden op de volgende sociale media:

Stel een vraag via Twitter, Facebook of één van de andere kanalen en ik zal er bij jullie op terugkomen aangezien ik graag in gesprek ga om te praten over alles wat er speelt in de gemeente Huizen. Natuurlijk ga ik ook graag persoonlijk met jullie in gesprek, dit kan bij de nieuwjaarsreceptie van CDA Huizen of telefonisch. In het laatste geval kan je mij een privébericht sturen om mijn telefoonnummer op te vragen.

Gemeenteraadsverkiezingen 19 maart in Huizen

Zoals hierboven gemeld heeft CDA Huizen de kandidatenlijst vastgesteld tijdens de laatste ledenvergadering. Ik sta op de zesde plaats en wil graag de gemeenteraad van Huizen in om als volksvertegenwoordiger aan de slag te gaan. Daarom heb ik ook jullie hulp nodig op 19 maart zodat CDA Huizen met 6 zetels in de gemeenteraad zal komen. Stem daarom op 19 maart op CDA, lijst 2, nummer 6. Stem CDA, Stem Ruben Woudsma!

Aftellen naar de #GR2014

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *