Gat in het wegdek op de Huizermaatweg in Huizen
Gat in het wegdek op de Huizermaatweg in Huizen

Afgelopen zondag constateerde ik na de kerkgang in de Oosterlichtkerk een gat in het wegdek op de Huizermaatweg vlak voor de Rabobank. Helaas was ik niet in staat dit probleem zelf te verhelpen (vanwege verjaardagsvisite) en heb vervolgens een melding gemaakt via BuitenBeter, alsmede via Twitter vanwege de urgentie zie onderstaand bericht:

Oplossing vanuit de Gemeente Huizen

Mijn bericht via Twitter werd zelfs op zondag (bijna) beantwoord door de gemeente Huizen dat er melding van gemaakt zou worden, zie het volgende bericht:

De beantwoording vanuit de gemeente Huizen was voor enkele twitterende Huizers geen goede oplossing, aangezien gevolgen voor een gat in het wegdek veel groter kunnen worden. Zo zou er een auto zou erin weg kunnen zakken of een fietser krijgt er een ongeluk door, etc. waarbij de aansprakelijkheid hiervan bij de gemeente Huizen zal liggen.

Tijdelijke oplossing Twitterende Huizers

De hierop volgende discussie leverde uiteindelijk een oplossing op vanuit Jan Schra met hulp van Wessel Doorn:

Overigens wees de gemeente Huizen ook op de mogelijkheid om in soortgelijke gevallen contact op te nemen met de Politie Gooi en Vechtstreek, zie:

Definitieve oplossing

Op maandag kreeg ik ook een afmelding via de e-mail van de gemeente Huizen dat het bericht via BuitenBeter opgepakt was en aan de firma Teeuwissen is doorgegeven, zie de volgende tekst:

“Melding is door gegeven aan de firma Teeuwissen en wordt zo spoedig gerepareerd.”

Fantastisch om te zien hoe dit opgepakt is door de verschillende personen. Bij controle op maandagmiddag bleken de problemen te zijn gerepareerd. Mooi dat we zo met elkaar de handen ineen hebben kunnen slaan!

Twitterend Huizen komt met oplossing voor gat in wegdek
Getagd op:             

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *