Campagneflyer van Ruben Woudsma waarop het lijkt alsof hij een grote vuurpijl aan het afsteken is.
Een centrale vuurwerkshow is een feest voor iedereen in Huizen

Campagnespot van CDA Huizen te zien bij De Wereld Draait Door! Voor het Huiz& magazine van CDA Huizen hebben we enige tijd geleden foto’s gemaakt. Elke kandidaat met een thema en onderwerp waarom ze bekend zijn. Zelf sta ik de laatste jaren bekend vanwege het vuurwerkmeldpunt Huizen. Dit sluit goed aan bij het punt in het verkiezingsprogramma van CDA Huizen. We vragen om een centrale vuurwerkshow te organiseren naast de huidige mogelijkheden die er zijn met vuurwerk afsteken. Ook willen we als CDA Huizen meer vuurwerkvrije zones om Huizen veiliger te maken, naast het plezier wat mensen beleven tijdens de jaarwisseling met het afsteken van vuurwerk.

CDA Huizen – Hard optreden tegen overlast

Tijdens de opnames van de fotoshoot was het zo dat ik bijna werd meegenomen door de politie in Huizen. Gelukkig werd dit positief opgepakt door de wijkagent in Huizen. Nadat ik een toelichting had gegeven over waar we mee bezig waren, kregen we ook nog een positieve opmerking over ons idee: “Vroeger hadden we die vuurwerkshows ook, die waren toen erg mooi in Huizen“.

De Wereld Draait Door – “ludiek opgepakt”

Vrijdag 16 maart kreeg ik ineens allemaal telefoontjes, whatsappjes, etc. omdat ik bij De Wereld Draait Door te zien was. Blijkbaar is onze ludieke campagnespot opgenomen in het programma. Er grappig om te zien en te horen dat we ook nog een compliment kregen van Matthijs van Nieuwkerk hoe we de situatie geframed hadden. In het onderstaande Facebookbericht is dit terug te kijken:

https://www.facebook.com/ruben.woudsma/videos/1909530969081182

Via de eigen website van DWDD is de hele uitzending terug te kijken.

Ik hoop natuurlijk dat veel inwoners van Huizen de boodschap van CDA Huizen hebben gelezen en op 21 maart voor het CDA in Huizen zullen kiezen. De aandacht die wij bij De Wereld Draait Door hebben gekregen is uniek en zeer waardevol voor de Huizer campagne.

Campagnespot CDA Huizen bij De Wereld Draait Door!
Getagd op:                 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *