De voorkant van het Huiz& magazine

De datum van 21 maart komt steeds dichterbij. Er kan dan gestemd worden voor de gemeenteraadsverkiezingen. Dit is waar veel politieke partijen in Huizen (en daarbuiten) naartoe werken. Ook CDA Huizen werkt hier al maanden naartoe. Voor CDA Huizen ben ik de campagneleider. Samen met het campagneteam is er een leuke campagne opgezet.

CDA Huizen heeft een glossy Huiz& Magazine. Door Huizen hangen diverse pijlen waarop onze hoofddoelen te lezen zijn. Binnen de thema’s wonen, leven en werken willen wij richtinggevend zijn voor de Huizer samenleving. Verder staan er nog diverse zaken op de agenda waarmee we ons gaan profileren. Diverse debatten staan er op de agenda. Daarnaast campagnedagen, appels uitdelen en zijn we actief op sociale media.

Richtinggevende pijlen

Lijsttrekker Rutger Rebel wijst de weg. Voor deze foto op weg naar een debat!

Wellicht heeft u ze al gezien? Aan diverse lantaarnpalen in Huizen hangen ‘richtinggevende’ pijlen. Hiermee hopen we de kiezers voor 21 maart te triggeren om op CDA Huizen te stemmen. We hopen dat mensen in Huizen gaan praten over onze pijlen: “Heb jij ze al gezien?”, “Van wie zijn die groene pijlen nou?”, etc.

Naast deze kleine pijlen is er ook een grote pijl. Deze pijl wordt gebruikt om als wegwijzer te dienen. Wegwijzer naar onze kraam op de markt. Wegwijzer naar een politiek debat in Huizen. Wegwijzer voor de kiezers in Huizen.

CDA Huizen komt naar de kiezers toe

Traditioneel is het zo dat er politieke markten georganiseerd worden. Hier kunnen kiezers naartoe komen om informatie op te halen. CDA Huizen heeft voor een andere aanpak gekozen. Tijdens de gemeenteraadsverkiezingen 2018 komt CDA Huize naar de kiezers toe. Diverse wijken in Huizen zullen worden bezocht. Van deur-tot-deur canvassen in wijken waar veel potentiële kiezers wonen.

Afgelopen zaterdag leverde dit al veel positieve reacties op. We liepen in de wijken Bovenweg, Zenderwijk en Stad en Lande. Het Huiz& magazine werd goed ontvangen en veel mensen gaven aan dat het er goed uit ziet. Mooi blad en mooie zichtbare groen golf zo in de wijken. Ook gaven inwoners aan dat ze ons online via sociale media en websites gezien hadden. Mijn analyse van de stemwijzer werd ook goed ontvangen.

Persoonlijke campagnes Huizer CDA kandidaten

De top-kandidaten uit de lijst hebben ook persoonlijke kaarten gehad. Ieder zal hier op zijn eigen manier mee omgaan om campagne te voeren. Dit sluit deels aan bij de algemene campagne, maar ook bij de persoonlijke campagnes van de kandidaten.

CDA Huizen komt naar de inwoners toe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *