Overhandiging van het Huiz& magazine aan Janny Bakker.

Zoals ik al eerder beschreef zijn wij met CDA Huizen druk bezig met de komende gemeenteraadsverkiezingen.  Eén van de onderdelen van onze campagne is een digitaal magazine met als titel: Huiz&. Het Huiz& magazine is afgelopen week aan lijsttrekker (en wethouder Toerisme) Janny Bakker overhandigd. Het magazine bevat diverse interview met de eerste 10 kandidaten van CDA Huizen en laat goed zien wat de drijfveren zijn van de diverse kandidaten. Ook wordt er ingegaan op de diverse speerpunten uit het CDA programma ‘Betrokken en betrouwbaar’.

Bijzonder trots ben ik op dit mooie resultaat. We hebben via Facebook en Twitter als diverse malen foto’s laten zien die we in de afgelopen periode hebben gemaakt. Zelf ben ik gefotografeerd bij de Kinderboerderij de Warande met één van de konijnen op mijn arm.

Campagne gemeenteraadsverkiezingen 2014 gestart

Met de lancering van het Huiz& Magazine, de verkiezingswebsite, borden langs de weg en posters op de verkiezingsborden is de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen nu écht gestart. Ook wij als CDA Huizen hopen zoveel mogelijk Huizers te bereiken en onze standpunten kenbaar te maken.

We zullen als CDA Huizen de komende tijd veel meer van ons laten horen via Twitter, Facebook, op marktacties, etc. Hoop dat we zoveel mogelijk Huizers zullen spreken. Speerpunten van CDA Huizen zijn o.a. nieuwbouw kinderboerderij, duurzaamheidsfonds, korting op de OZB, vraaggestuurd beleid, etc.

Huiz& Magazine

Download snel het gratis Huiz& magazine en laat weten wat je ervan vindt. Het gratis magazine Huiz& is digitaal verkrijgbaar via onderstaande links:

CDA Huizen publiceert Huiz& Magazine
Getagd op:         

Eén gedachte over “CDA Huizen publiceert Huiz& Magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *