Afbeelding van huisnummer met getal 41.
Eenenveertig – Huisnummer met getal 41.

De keuze die ik deze keer had voor mijn blog was: ‘een traditie die geboren is moet je in eren houden’, of ’tradities zijn er om gebroken te worden’. Na een korte discussie heb ik uiteindelijk voor de eerste optie gekozen. Dit besluit is gelukkig niet op z’n elfendertigste (30+11) gemaakt. Inmiddels heb ik sinds dat ik vierendertig ben geworden elk jaar een blog geschreven over mijn verjaardag. Vorig jaar schreef ik nog over mijn kroonjaar veertig, dit jaar met eenenveertig lijkt het een jaar als alle anderen.

Eenenveertig

Op Wikipedia is over het getal 41 niet veel terug te vinden. Het is het dertiende priemgetal en vormt samen met het getal 43 een priemtweeling. Verder was eenenveertig de laatste symfonie van Mozart. Het jaartal 41 had weinig aanknopingspunten om iets te schrijven voor dit blog.

Voor mij betekent de leeftijd van eenenveertig dat de getallen zoals aangegeven in mijn vorige verjaardagsblog kunnen worden verhoogd. Ook betekent dit dat ik voor de verkiezingen van 21 maart als 40+ op de lijst sta, neemt niet weg dat ik mij nog erg jong voel. Ik heb er zin in om vanaf de derde plek campagne te voeren voor CDA Huizen.

Interview met raadslid.nu

In de week dat dit eenenveertig wordt mocht ik een interview geven bij Raadslid.nu (de Nederlandse vereniging voor raaadsleden).  Leuk om diverse vragen over de politiek te beantwoorden en mijn ambities kenbaar te maken voor 21 maart en verder.

Eenenveertig
Getagd op:     

Eén gedachte over “Eenenveertig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *