Ik stem CDA, jij toch ook?

Op 21 maart kan er weer worden gestemd. Ook in Huizen mag er gestemd worden op de diverse partijen die meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen. Misschien zelfs de laatste keer als gemeente Huizen, mocht provincie Noord-Holland de fusie doordrukken met Blaricum en Laren. Zelf sta ik op de derde plek van de lijst van CDA Huizen. Heb veel zin om namens CDA Huizen campagne te voeren voor een zetel in de gemeenteraad. Ik doe dit deze periode ook vanuit de rol als campagneleider voor CDA Huizen. Leuk om plannen uit te werken voor de campagne.

Direct contact en betrokkenheid

Zoals jullie weten gebruik ik mijn website, Facebook, Twitter en andere sociale media al ruim 9 jaar permanent in contact te zijn en te blijven. Zo behaalde ik in 2010 de derde prijs behaald als ‘Beste webpoliticus‘. Daarnaast ben ik diverse keren genomineerd als ‘Politicus van het Gooi‘, afgelopen jaar als vierde geëindigd. Ik ben te vinden op de volgende sociale media:

Stel een vraag via Twitter, Facebook of één van de andere kanalen en ik zal er bij jullie op terugkomen aangezien ik ga graag in gesprek om te praten over alles wat er speelt in de gemeente Huizen. Natuurlijk ga ik ook graag persoonlijk met jullie in gesprek, bel mij op 06-47310855.

Stem CDA, stem Ruben Woudsma!

Zoals hierboven gemeld sta op de derde plaats voor CDA Huizen en wil ik graag in de gemeenteraad van Huizen blijven om als volksvertegenwoordiger de inwoners van Huizen te vertegenwoordigen. Daarom heb ik jouw hulp nodig op 21 maart zodat CDA Huizen met 6 zetels in de gemeenteraad zal komen. Stem daarom op 21 maart op CDA, lijst 2, nummer 3. Stem CDA, Stem Ruben Woudsma!

Stem CDA, stem Ruben Woudsma!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *