Wham! – Last Christmas – Bron: DutchCharts.nl

Tijdens het schrijven van dit bericht zit het kerstlied ‘Last Christmas‘ van Wham! in mijn hoofd. Waarom? Misschien omdat er de laatste dagen veel kerstnummers op de radio zitten. Grote kans dat het komt omdat ik afgelopen weekend met mijn gezin naar de film ‘Last Christmas‘ ben geweest. De titel geeft je ook te denken wat er sinds de laatste kerst allemaal is gebeurd. Een mooie moment om dit tijdens de kerstperiode te bespiegelen.

Vrolijke kerst en een veilig nieuwjaar!

De komende dagen is voor veel mensen een moment van samenzijn met familie en vrienden. Een moment om herinneringen op te halen. Op zo’n moment besef je vaak dat je al veel hebt meegemaakt. Leuke en verdrietige herinneringen komen terug. Herinneringen kom te koesteren en om geluksmomenten van te maken.

Privé in 2019

Privé hebben we mooie dingen mee mogen maken. Zo zijn we meerdere keren op vakantie geweest. Genoten in Hinterstoder (Oostenrijk) tijdens de wintersport. Genoten tijdens de zomervakantie in Schotland, waar we veel mooie en bijzondere plekken hebben bezocht. Daarnaast kunnen we terugkijken op sportieve prestaties van de kinderen. Veel sportvelden en sporthallen in de regio bezocht. Ook zijn we trots op de schoolresultaten en veel andere zaken.

Helaas ook een jaar met een traan. Na een mooi leven van ruim 90 jaar hebben we afscheid genomen van mijn Opa Spaander. Een bijzonder mens waar we afscheid van moesten nemen. Goed om te zien dat er zoveel belangstelling was om naar de dankdienst te komen.

In het werk heb ik mooie dingen mee mogen maken afgelopen jaar. Veel nieuwe mensen ontmoet en betrokken bij de groei van de organisatie.

Politiek in 2019

Een centrale vuurwerkshow is een feest voor iedereen in Huizen

Afgelopen jaar was het eerste volledig jaar dat we als fractie actief waren. Tijdens de laatste fractievergadering memoreerde de fractievoorzitter er nog aan dat we veel hebben meegemaakt. Als CDA Huizen zijn er goede resultaten geboekt waar de gemeente Huizen van kan profiteren. Recent voorbeeld is de pop-up Herberg. Op initiatief van CDA Huizen heeft de gehele raad ingestemd met een motie om de herberg in het oude postkantoor te realiseren.

Voor mij begint en sluit het jaar met vuurwerk. In dit geval vooral de meldingen die bij het vuurwerkmeldpunt Huizen binnen komen. Afgelopen jaar hebben we als CDA Huizen ook navraag gedaan hoe het staat met het onderzoek naar een centrale vuurwerkshow langs de kust bij Huizen. Wat zou het mooi zijn als heel Huizen kan uitlopen voor een show waarbij je iedereen kunt ontmoeten.

Fijne feestdagen!
Getagd op:             

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *