Kerstkaart 2013 - Vrolijke kerstdagen
Met Photoshop gemaakte kerstkaart en groet. Eenvoudig uit te printen ;-). Een gelukkig 2014 gewenst!

Kerst, ofwel het einde van het jaar 2013. Het is en blijft een mooie tijd om terug te kijken naar het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar wat het nieuwe jaar ons zal brengen. Via deze route wil ik een ieder vrolijke kerstdagen en een gelukkig 2014 toewensen. Deze kerstgroet is terug te vinden op de kerstkaart aan de rechterzijde (gemaakt met Photoshop om uit te printen).

Politiek in 2013 en 2014…

Het afgelopen jaar is landelijk met de bijzondere coalitie van Rutte II een interessant jaar geweest waarbij de coalitie regelmatig moet polderen om voor bepaalde besluiten in zowel de Tweede als de Eerste Kamer een meerderheid te krijgen. Dit brengt regelmatig de nodige spanningen met zich mee waardoor de politiek erg actueel en in het nieuws blijft. Lokaal was dit het laatst jaar voor de verkiezingen waarin de gemeenteraad veel besluiten heeft genomen door het college en de gemeenteraad. Ook hebben we met CDA Huizen de nieuwe kandidatenlijst samengesteld waar ik op de 6e plek sta voor de verkiezingen in 2014! Ik zou voor 2014 ook willen zeggen: “Stem lokaal, stem CDA, stem nummer 6, stem Ruben Woudsma!“.

Privé in 2013

In het afgelopen jaar hebben wij diverse mooie momenten mogen beleven. Begin dit jaar hebben onze kinderen beide hun diploma’s voor het zwemmen behaald en heeft mijn schoonvader Cor Moerman een lintje van de Koningin ontvangen. Daarnaast ook mooie vakanties gehad in Duitsland en Oostenrijk. Verder diverse leuke uitstapjes gemaakt naar Muiderslot, Muizenhuis in kasteel Groeneveld, Amsterdam, de heide om van de sneeuw te genieten, etc. Natuurlijk ook veel van Huizen gezien met de Koninginnedag, Huizerdag, fietstochten, wandelingen, etc. Ook zijn onze kinderen over gegaan naar groep 4 op basisschool de Parel en zijn ze actief geworden bij de sportverenigingen in Huizen. De ene dochter zit op korfbal en de andere op scouting en volleybal.
Helaas heeft 2013 ook minder mooie momenten gehad. Begin dit jaar is mijn Pake Woudsma overleden ten gevolge van kanker. Een triest en mooi afscheid hebben we mogen beleven met de familie. Gelukkig hebben we een boekwerk aan herinneringen aan hem overgehouden.

Kerstgroet 2013 en beste wensen 2014!

Mooi geïllustreerde kerststal met Jozef, Maria en Jezus van Dick Bruna
Mooi geïllustreerde kerststal met Jozef, Maria en Jezus van Dick Bruna

Ook dit jaar hebben wij de leuke kerststal van Dick Bruna staan bij ons thuis waar ik in 2010 ook al over schreef, leuk om zo ook het kerstfeest met een eigen kerststal te beleven. Dit jaar behandelen tijdens de adventsperiode het rooster van Kind op Zondag over de ‘Vrouwen met toekomst‘. Zo hadden we het op 15 december over Ruth, Naomi en Boaz wat mij ook erg aanspreekt mede omdat één dochter Naomi heet en de andere Ruth als derde naam heeft. Ruth is de overgrootmoeder van koning David uit de bijbel en zo staat zij in de stamboom van Jezus Christus.

Waar Ruth een toekomst heeft gegeven aan het christelijk geloof, wil ik jullie hierbij het beste wensen voor 2014 met een mooie toekomst voor iedereen. Ook veel wijsheid gewenst, geluk, etc. Op mij kunnen jullie rekening in 2014 en verder en hoop jullie stem te mogen ontvangen op 19 maart.

Kerstgroeten uit voorgaande jaren

Hieronder de digitale kerstgroeten van de afgelopen 4 jaar:

Vrolijke kerstdagen en een gelukkig 2014!
Getagd op:                         

3 gedachten over “Vrolijke kerstdagen en een gelukkig 2014!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *