beheergebied amstel gooi en vecht
Beheergebied waar de waterschap Amstel Gooi en Vecht voor verantwoordelijk is

Ook dit jaar kan er gestemd worden voor verschillende verkiezingen. Zo zijn er op 18 maart verkiezingen voor de provinciale staten en voor de waterschappen. Voor die laatste sta ik op de lijst van CDA voor waterschap Amstel Gooi en Vecht. Ik sta als lijstduwer op nummer 38 voor de kandidatenlijst van CDA waterschap Amstel, Gooi en Vecht (CDA-AGV). Ook voor deze verkiezing geldt de boodschap: “Stem CDA, stem Ruben Woudsma!“.

Woon jij in Nieuwkoop, Aalsmeer, Uithoorn, De Ronde Venen, Stichtse Vecht, De Bilt, Hilversum, Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Muiden, Weesp, Amstelveen, Ouder-Amstel, Haarlemmerliede of Amsterdam dan kan je het vakje bij nummer 38 rood maken om je stem uit te brengen op Ruben Woudsma voor de waterschap Amstel Gooi en Vecht.

In Huizen kan er ook gekozen worden voor onze oud-voorzitter van het CDA Huizen en lijsttrekker Wim Zwanenburg, voor Rutger Rebel of Clary Vos. CDA Huizen heeft een behoorlijke inbreng op de kandidatenlijst van het CDA AGV.

Wat is waterschap Amstel Gooi en Vecht?

Wat gebeurd er in Nederland als de waterspiegel met 1 meter zal stijgen?
Wat gebeurd er in Nederland als de waterspiegel met 1 meter zal stijgen?

Veel mensen vragen mij wat de waterschappen nu zijn en waarom het zo belangrijk is voor Nederland. De campagne ‘Zonder waterschap staat alles onder water‘ heeft veel duidelijk gemaakt over het belang van de waterschappen. De volgende animaties geven een juiste indruk wat de diverse taken zijn van het waterschap:

Verder zijn de websites van de waterschappen een prima bron met informatie over het doel van een waterschap. Nederland kent 24 waterschappen die zorg dragen voor de waterhuishouding in Nederland.

Waarom stemmen op CDA voor waterschap Amstel Gooi en Vecht?

Hiervoor zal ik verwijzen naar het verkiezingsprogramma ‘Water in Balans’ van CDA AGV. Dit programma geeft veel inzicht in de uitgangspunten van CDA en hoe het CDA in de waterschap Amstel Gooi en Vecht wil besturen. Primair is de boodschap van het CDA: ‘De kerntaak moet voorop staan én de belasting mag niet omhoog!‘. Wat de standpunten van CDA zijn voor waterschap Amstel Gooi en Vecht kan op deze pagina worden bekeken:

Voor diverse ontwikkelingen binnen de waterschap Amstel Gooi en Vecht raad ik je aan om de Facebookpagina of Twitterpagina van CDA AGV te volgen. Op deze pagina’s worden regelmatig diverse wetenswaardigheden gedeeld over de waterschappen en de situatie in Amstel Gooi en Vecht.

Nog niet overtuigd over het stemmen voor waterschap Amstel Gooi en Vecht? Laat een reactie achter of neem contact met mij op!

Kandidaat waterschap Amstel Gooi en Vecht
Getagd op:             

Eén gedachte over “Kandidaat waterschap Amstel Gooi en Vecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *