Samen met de huidige wethouder op de foto als eerste 10 kandidaten.

Tijdens de ledenvergadering van CDA Huizen op 8 november hebben de leden ingestemd met mijn plaats op de kandidatenlijst van CDA Huizen. Ik vind het een eer om voor de gemeenteraadsverkiezingen vanaf de derde plek CDA Huizen te vertegenwoordigen. De komende tijd zullen jullie veel van mij en van CDA Huizen horen. In 2010 stond ik nog op nummer 10, in 2014 op nummer 6 en nu mag ik het doen vanaf nummer 3.

Ledenvergadering akkoord met kandidatenlijst

De ledenvergadering op 8 november vond plaats in businessclub Zuyderzee. Een prachtige locatie boven de kantine van voetbalvereniging SV Huizen.  Nadat we eerst een huishoudelijk deel hadden met verslagen van de vorige vergadering, financiën, rooster van aftreden was het pauze. Voor de kandidaten was het nog even wachten alvorens de leden de stemming zouden starten over de kandidatenlijst.

Kort na de pauze was het woord aan Remy Witte en Marianne Vos die zich als nieuwe kandidaten konden voorstellen aan de leden. De stemming verliep goed. Zonder wijzigingen door de leden is de kandidatenlijst aangenomen door de leden. Hierna volgde applaus en ontvingen alle gekozen kandidaten een bos bloemen uit handen van de voorzitter Klaas Molenaar.

Lijsttrekker Rutger Rebel sprak vervolgens de kandidaten en aanwezigen toe, hij is trots om met dit team de campagne te mogen voeren.

Programmacommissie en campagnecommissie

Lijsttrekker en voorzitter programmacommissie Rutger Rebel en campagneleider Ruben Woudsma in gesprek met Ruth Peetoom (vlnr: Rutger Rebel, Ruben Woudsma, Ruth Peetoom) – Foto: Harry Breugom

Na de stemming was het woord aan de voorzitter van de programmacommissie en campagnecommissie om een toelichting op het proces rondom het programma te geven. De campagneleider heeft een voorzet gegeven van de campagne en de ideeën gedeeld met de leden.

Hierna was er ruimte voor de borrel en konden de leden de nieuwe kandidaten feliciteren. Natuurlijk werd er ook veelvuldig over de actuele thema’s in de politiek gesproken.

Het was een goede ledenvergadering en ik kijk met veel plezier naar de toekomst. De derde plek voor CDA Huizen geeft immers ook verantwoordelijkheden.

Plek 3 kandidatenlijst CDA Huizen!

Eén gedachte over “Plek 3 kandidatenlijst CDA Huizen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *