Eenvoudige kerstkaart gemaakt met PowerPoint.

Tradities zijn er om gebroken te worden. Ook mijn jaarlijkse kerstkaart gemaakt met Photoshop. Dit jaar ontbrak het aan tijd om een uitgebreide kaart te maken met Photohop. Gelukkig zijn er alternatieven, dit jaar een kerstkaart gemaakt met Powerpoint.

Kerst is een mooi moment om te bezinnen en terug te komen op het afgelopen jaar. 2017 is een mooi jaar geweest waarbij we diverse keren op vakantie hebben mogen gaan. Daarnaast op het gebied van politiek en zakelijk mooie resultaten kunnen bereiken.

Vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd“, dit was de inspiratie om iedereen veel vrolijkheid te wensen voor de komende dagen. Verder wens ik iedereen veel geluk in het komende jaar. Op gebied van politiek wordt het een mooi jaar met verkiezingen in maart 2018, ik kijk er erg naar uit en heb zin om campagne te  gaan voeren voor CDA Huizen. Ben immers kandidaat nummer 3 en verantwoordelijk voor de campagne van CDA Huizen.

Privé in 2017

Vanwege een stortbui even schuilen onder een boom. Helaas zonder succes.

In 2017 hebben we privé het nodige meegemaakt wat mooie herinneringen heeft gegeven. Zo zijn we op wintersport in Oostenrijk geweest waar ik mijn 40e verjaardag vierde. De zomervakantie hebben we doorgebracht in Spanje en Frankrijk. Ook zijn we naar Texel geweest en een stedentrip naar Luxemburg. Geen verbouwing in het afgelopen jaar aan het huis, maar lekker genoten hoe het huis is. Voor het komende jaar wel mooie plannen gemaakt om te werken aan het huis.

De kinderen doen het erg goed op school, met vriendinnen, met sporten en veel meer. Waar de één met korfbal kampioen is geworden is de ander met volleybal kampioen geworden. Leuke momenten om mee te maken. Ook mooie toneelvoorstellingen meegemaakt en bij de scouting is de stap gemaakt naar een nieuwe tak.

Zelf heb ik zakelijk een nieuwe uitdaging bij mijn werkgever CGI. Samen met een team collega’s ben ik verantwoordelijk voor één van onze units in de functie van Director Consulting Services.

Politiek in 2017

Voorkant van de derde editie van het Huiz& magazine.

In mijn kerstboodschap van 2016 was mijn verwachting dat de schop in de grond zal gaan voor de Keucheniusstraat. Helaas moet ik daar op terugkomen. Wel zijn er veel stappen gezet voor de Keuhof, we moeten tot 2018 wachten tot de schop de grond in gaat. Wel hebben we vele mooie dingen bereikt in Huizen, zoals ik regelmatig op dit blog schrijf. Ook hebben we dat als fractie van CDA Huizen wederom beschreven in een magazine. Benieuwd naar het Huiz& magazine? Lees snel wat we daarover schrijven.

Als CDA Huizen hebben we voor de politiek de nodige stappen gezet voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018. Na jaren heeft CDA Huizen een nieuwe lijsttrekker. Rutger Rebel mag de kar trekken voor CDA Huizen. Zelf zal ik dat doen vanaf plek nummer 3!

Verder is er politiek veel gebeurd in de wereld. Nederland heeft een nieuwe tweede kamer en een nieuwe regering waar ook CDA deel van uitmaakt. Op wereldwijde schaal blijft het onrustig met Trump die veel werkt vanuit eigen belang.

Uitdagingen voor 2018

Naast een terugblik biedt deze periode ook een mooi moment om vooruit te kijken. Privé betekent dat plannen van vakanties, begeleiden kinderen van groep 8 naar de middelbare school. Politiek gaat er in Huizen het nodige veranderen nu er verkiezingen aankomen voor de gemeente. Ook moeten er plannen worden gemaakt voor een fusie met Laren en Blaricum.

Ik wens iedereen nogmaals vrolijke kerstdagen en een gelukkig 2018!

Kerstgroeten uit voorgaande jaren

Hieronder de digitale kerstgroeten van de afgelopen 7 jaar:

Vrolijk kerstfeest en een gelukkig 2018!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *