Onze winnende WK caravan

Gedurende een groot deel van de maand juni zijn wij als gezin op vakantie geweest naar Sampzon in de Ardèche. Een stacaravan op de mooie camping RCN La Bastide en Ardèche is gedurende 3 weken onze residentie geweest. Het was een erg leuke tijd waar we hebben genoten van de rust, boeken, kinderen, overige vakantiegangers, het voetbal, etc.. Zoals ik al in een eerder bericht schreef waren wij ook tijdens de verkiezingen voor de Tweede Kamer niet aanwezig. Dat was wel even wennen aangezien we als CDA Huizen zo hard campagne hebben gevoerd voor de gemeenteraadsverkiezingen en er op de eerste zaterdag van onze vakantie ook een campagnedag was ingepland.

De omgeving van Sampzon/Ruoms/Vallon Pont d’Arc kan ik iedereen aanraden. Er is veel te zien en te doen in de omgeving. Wij hebben bijvoorbeeld genoten van:

Naast deze locaties in de omgeving was er ook voldoende vertier op de camping. Alle wedstrijden van Oranje werden op een groot scherm getoond en dan liep de gehele camping uit waarbij iedereen wel iets van oranje aan had. De kinderen hadden genoeg te doen via het animatieprogramma, zoals: knutselen, kleuren, dansen, fossielen zoeken, etc.. Verder zijn we ook lekker sportief bezig geweest met wandelen, hardlopen, kanoën, Jeu de Boulen, zwemmen, etc.

We hebben ook nog genoten van een heerlijke wijnproeverij, maar daar zal ik in een apart bericht nog wat aandacht aan besteden. Kortom het was erg gezellig.

Foto-impressie

Hieronder een korte foto-impressie van de vakantie.

KPICASA_GALLERY(ImpressieVakantieArdeche#Gv1sRgCLfdid3ov6e00gE)

Zomervakantie naar de Ardèche
Getagd op:             

4 gedachten over “Zomervakantie naar de Ardèche

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *