Huisnummer 38 in een plaatsje in Frankrijk
Huisnummer 38 in een plaatsje in Frankrijk

Net zoals in voorgaande jaren op mijn verjaardag een blog over mijn leeftijd. Dit jaar ben ik 38/achtendertig jaar geworden. Een zoektocht op Google naar het getal 38 levert enkele bijzonderheden op. In het afgelopen jaar kwam het getal 38 bijvoorbeeld regelmatig in het nieuws. Recentelijk met de voetbaltransfer van Bony die voor 38 miljoen verhuisd naar Manchester City. Ook was volgens de Amerikaanse klimaatdienst 2014 het 38e jaar op rij dat warmer was als gemiddeld.

Verdere verwijzingen over achtendertig gaan veelal naar een dienstverbandjubileum, huwelijksjubileum en enkele opmerkelijke nieuwsfeitjes. Los van de cijfers vier ik vooral gewoon mijn verjaardag en geniet van elk moment. Denk aan de felicitaties via sociale media, WhatsApp en andere kanalen. Prachtig om elk jaar te kunnen stilstaan bij het bereiken van een nieuw levensjaar.

Achtendertig voor de waterschap!

Op 18 maart zijn er verkiezingen voor de provincie Noord Holland en voor de waterschappen. Lees hiervoor ook mijn eerdere blog over de stemwijzer voor de provincie Noord Holland of mijn blog over mijn kandidatuur voor waterschap Amstel, Gooi en Vecht.

Het getal 38 wordt ook gebruikt om kleurenblindheid te testen.
Het getal 38 wordt ook gebruikt om kleurenblindheid te testen.

Een leuk detail van mijn kandidatuur voor de waterschap is dat ik nummer achtendertig heb toebedeeld gekregen op de kandidatenlijst. Hoe mooi is dat, dat ik op mijn 38e ook op nummer 38 van de kandidatenlijst sta. Ik ga natuurlijk campagne voeren en hoop dat er een veelvoud van het getal achtendertig op mij zal stemmen vanuit de hele regio waar waterschap Amstel Gooi en Vecht actief is.

Afgelopen periode nog een leuke foto reportage gehad met de Huizer kandidaten. Hoop dat ik ook op jouw stem kan rekenen?

Achtendertig
Getagd op:         

Eén gedachte over “Achtendertig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *