Kerstkaart 2013: Gezegende kerstdagen en een gelukkig nieuwjaarNet zoals in de voorgaande jaren ook een kerstgroet via de digitale weg, naast het feit dat we ook de nodige papieren exemplaren hebben rondgestuurd. Via deze route wil ik een ieder gezegende kerstdagen een een gelukkig 2013 toewensen.

In 2012 hebben we mooie geluksmomenten meegemaakt, zo werd ik 35 en waren we begin dit jaar 12,5 jaar getrouwd. Daarnaast hebben we een prachtige rondreis gemaakt door Zweden, Noorwegen en Denemarken; een reis waarop we hebben genoten van de prachtige natuur en omgeving. Zweden is een mooi land met z’n bossen, maar Noorwegen was het mooist. Met name de diversiteit in het landschap van Noorwegen is schitterend, waardoor je elke dag of tocht nieuwe verrassingen tegen komt. Het jaar sluiten we af met de de verjaardag van Marit en Naomi, die alweer 6 jaar zijn geworden.

Qua  politiek was het afgelopen jaar een bevlogen jaar. Zo starten we met kabinet Rutte I en eindigen we het jaar met Rutte II, waar helaas het CDA geen onderdeel meer van uitmaakt.  Als CDA Huizen hebben we een mooie campagnetijd gehad, door het werkbezoek van Mona Keijzer en de leuke en gezellige campagnedag op de Huizerdag.

Herderstocht 2012

Om alvast in de kerstsfeer te komen hebben we op 15 december een prachtige herderstocht gelopen vanuit de Goede Herderkerk naar het bos rondom de Sijsjesberg. Een leuke tocht waarin we diverse geluksmomenten met elkaar hebben mogen delen en waar we hebben kunnen genieten van de diverse optredens in het bos (Scrooge, een zingende Kerstman  zingende Engelen, een Engelenkoor, etc). Bekijk hieronder de mooie film welke is gemaakt van deze herderstocht 2012, of bekijk de foto’s. Deze geven een goede indruk hoe het geweest is.

In de Huizer Courant (klik voor foto) staat een mooi verslag van de Herderstocht 2013 en achtergrondverhaal over de 3 wijzen.

Kerst 2012 en oud (2012) en nieuw (2013)

Gezegende kerstdagen gewenst! Velen zullen deze dagen traditioneel vieren in het samenzijn  met gezin, familie of vrienden. Geniet van elkaar de komende dagen en van het samenzijn met dierbaren, dit zijn prachtige geluksmomenten waarop iedereen weer kan terugkijken aan het einde van dit jaar of het volgende jaar. Ik hoop jullie allen ook te mogen ontmoeten in één van de kerken in Huizen, jullie komen toch ook? Voor 2013 wil ik een ieder een mooi jaar toewensen waarin ik jullie veel geluk, liefde en gezondheid wil toewensen.

Kerstgroeten uit voorgaande jaren

Hieronder de digitale kerstgroeten van de afgelopen 3 jaar:

Gezegende kerstdagen en een gelukkig 2013!
Getagd op:                     

Eén gedachte over “Gezegende kerstdagen en een gelukkig 2013!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *